Storkökstekniker

Storkökstekniker

Stockholm

Är du tekniker och gillar att jobba med storköksmaskiner? Vill du komma till ett välkänt företag med gott rykte i branschen?
Då kan Köksbörsen vara rätt företag för dig!

I rollen som storkökstekniker är dina främsta arbetsuppgifter att utföra reparationer, installationer och felsökningar på dom produkter som Köksbörsen säljer inom storkök/restauranger. Det är allt ifrån diskmaskiner, frysskåp, kylskåp, ugnar, spisar mm. Arbetet kommer att utföras ute kunder i Mälardalen samt inne på företagets serviceverkstad i Tyresö, söder om Stockholm. Det innebär även en del resor i Sverige då Köksbörsen även installerar/levererar kompletta kök över hela Sverige. Du kommer även att ha kontakt med leverantörer för att hämta hem sprängskisser och reservdelar och där språket för det mesta är på engelska.

Geografiskt område: Serviceverkstaden i Tyresö, söder om Stockholm. Även resor kan förekomma i hela Mälardalen.

Krav

  • Minst några år som tekniker inom storkök
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Engelska på arbetsnivå
  • God social förmåga då arbetet innefattar daglig kontakt med kunder och leverantörer
  • Körkort
  • Elbehörighet
  • Teknisk förståelse och felsökning

Meriterande

  • Kunskap inom kyla
  • Truckkort

Som person är du självgående och van att ta egna initiativ då det förekommer en del ensamarbete. Vi ser även att du är social, utåtriktad och har ett gott kundbemötande då stora delar av arbetet utförs på plats hos Köksbörsens kunder.

Du erbjuds att komma till ett företag som varit med länge och är välkända i branschen med ett väldigt gott rykte. Här får du vara med att bygga upp ett av företagets viktigaste pelare. Du erbjuds även trevliga förmåner och marknadsmässig lön.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Köksbörsen med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Jenniefer Berg. Vi tillämpar löpande urval och tjänster.

Om företaget

Köksbörsen är en helhetsleverantör av restaurangutrustning, restaurangmaskiner, storköksutrustning, köksmaskiner och storköksmaskiner. De har en egen import av maskiner från Europa och Asien och har även en egen designer/inredare. Köksbörsen gör kompletta ritningar/inredningar och har ett stort sortiment av möbler och inredning.

Köksbörsen hjälper bland annat restauranger med köksplanering, finansiering, maskiner & Utrustning, möbler samt service & support. Genom åren har de byggt upp ett stort kundnät, bland annat pga. deras snabba leveranser och ett stort sortiment av maskiner på lager och omgående leverans, som är väldigt uppskattat av kunderna. Köksbörsen har kontor i Stockholm men även kontor och utställning i Örebro, där de har en egen utställning av nya/begagnade restaurangmaskiner, samt även en utställning för möbler, glas, porslin och bestick. De har egen import ifrån Europa och Asien samt USA. De har egna agenturprodukter och vi levererar och projekterar kompletta restaurangkök över hela Sverige.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert