Säljare med intresse för kalkyl

Säljare med intresse för kalkyl

Stockholm

Vill du ha en trygg, rolig och omväxlande vardag på en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter? Vill du arbeta hos en arbetsgivare som satsar på sina medarbetare genom utbildningar? Då kan du vara DFF Aluminiums nya

Säljare, med kalkylintresse

I rollen som säljande konstruktör kommer du arbeta på DFF Aluminiums kontor i Jordbro, med kundfokuserade projekt från ax till limpa. Du hanterar kundprocessen från inkommande offertförfrågan till uppföljning, måttberäkning, kalkyl och slutbesiktning. Vi söker dig som trivs i en varierande roll med en god förmåga att koordinera så att projekt slutförs inom uppsatt budget.

Krav

  • ·       Erfarenhet från byggbranschen
  • ·       B-körkort, god datorvana samt flytande i svenska
  • ·       Kunskaper inom CAD, lås/beslag, glas eller metall

Du erbjuds en

  • ·       Arbetsmiljö präglad av glädje, engagemang och positivitet
  • ·       Lärorik tjänst med kontinuerliga utbildningar
  • ·       Arbetsplats med familjär stämning och stöttande kollegor

Är du intresserad och vill veta mer?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar DFF med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om DFF

DFF Aluminium är en helhetsleverantör av Dörrar, Fönster, Fasader och specialkonstruktioner. DFF levererar aluminiumpartier, stålpartier, helglasfasader, inredning, speciallösningar i stål, aluminium och glas. Kom med er vision till oss, så hjälper vi er att färdigställa. Vi håller till under ett och samma tak i Jordbro, där konstruktörer, produktion och montage utgår ifrån.

Vi tillför ett värde till våra kunder genom engagemang, personliga relationer och en positiv anda. ”Allt går att lösa”. Detta skapar en bra gemenskap och en härlig teamkänsla, vi ställer alltid upp för varandra.

Välkommen till DFF Aluminium! 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer