Elektriker

Elektriker

Stockholm

Trivs du att arbeta i en roll med stor variation och eget ansvar? Vill du komma till ett företag med mycket spännande kunder och projekt? Trivs du med att styra dina dagar och vara självständig i din roll. Då vill vi höra mer om dig. Läs vidare och ansök redan idag.

Serviceelektriker, Stockholm

Som elektriker kommer du utföra varierande projekt med utgångspunkt från Stockholm där projekt kommer förkomma i hela regionen. En omväxlande roll med mycket kundkontakt där serviceandan genomströmmar rollen och vårt företag.

För att lyckas i rollen har du:

·      Vi ser att du har 5 års erfarenhet i rollen som elektriker.

·      B-körkort.

·      God känsla för service och kundrelationer då många av våra projekt kräver aktiv dialog kunden genom hela projektet för att uppnå högsta kvalité.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och ser att du är en person med god känsla för service och relationer. En framåtsträvande person med entreprenörsanda. Är du utöver det kundorienterad med god planeringsförmåga kan denna tjänst vara något för dig.

Elengagemang erbjuder dig:

·      Servicebil som du utgår hemifrån med.

·      Ett företag med stabil kundstock med stor variation.

·      Du styr dina egna dagar med proaktiv planering och stort eget ansvar.

I denna rekrytering samarbetar Elengagemang med Jobway Rekrytering. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar.Thiele@jobway.se eller 073–5811804. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert