Sjuksköterska

Sjuksköterska

Stockholm

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Sök tjänsten som

Sjuksköterska

Vill du jobba som sjuksköterska?

Nu söker vi dig som vill arbeta som sjuksköterska på Rio vård- och omsorgsboende. Östermalms stadsdelsförvaltning erbjuder dig en arbetsplats där ett aktivt medarbetarskap och ett tydligt ledarskap är grunden för att ge stockholmarna den bästa verksamheten. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska arbetar du i teamet kring den äldre där du bidrar med din specialistkompetens i omvårdnad. Tillsammans med dina kollegor planerar och organiserar du vården och arbetar för en god omvårdnad och hälso- och sjukvård utifrån individens behov. Vi arbetar personcentrerat och utgår ifrån att alla har något att bidra med.

Arbetet innebär både akuta och planerade insatser vilket gör att du behöver kunna fatta självständiga beslut. Arbetet kräver flexibilitet och självständighet.

Du tar en aktiv del i vårt gemensamma arbete och vårt utvecklingsarbete för att vi ska nå våra uppsatta mål.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har en god känsla för kvalitet, bidrar med god stämning, är ansvarsfull, ger ett gott bemötande och tycker om att arbeta med äldre. Arbetet kräver flexibilitet och självständighet. Vi vill gärna att du är intresserad av utveckling och kvalitet.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska

God vana att dokumentera i exempelvis Vodok 2.0/ICF

Meriterande:

Vidareutbildning som distriktssköterska, Silviasjuksköterska alternativt specialistutbildning inom vård av äldre

Erfarenhet av att arbeta som sjuksköterska inom äldreomsorgen

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Rio vård- och omsorgsboende riktar sig till äldre personer med en demenssjukdom eller som av fysiska skäl är i behov av vård och omsorg dygnet runt. På Rio finns det totalt 88 lägenheter (med 90 platser) fördelade på sex våningsplan. Tre våningar med somatisk inriktning, två våningar med demensinriktning samt ett våningsplan med inriktning för äldre med behov av korttidsvård.

Verksamheten är belägen vid Gärdet med närhet till grönområden och goda kommunikationer. Rio vård- och omsorgsboende bedriver bland annat ett systematiskt kvalitetsarbete och arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt med den äldre och dennes anhöriga i fokus. Verksamheten har ett rikt utbud av aktiviteter, både gemensamma och individuella.

Vad erbjuder vi dig?

Som medarbetare hos oss kan du få arbeta med spännande och varierande uppdrag, utvecklas samt stanna ett helt yrkesliv. Vi vill att du utvecklas och vi med dig. Läs mer om hur det är att vara en del av Stockholm stad. Läs gärna mer om våra förmåner.

Från och med den 1 juli bildar Norrmalm och Östermalm Norra innerstadens stadsdelsområde. På stadsdelsförvaltningen kommer cirka 2 500 medarbetare arbeta för att ge närmare 155 000 invånare de bästa verksamheterna inom bland annat förskola, socialtjänst, äldreomsorg och stadsutveckling. Vi välkomnar dig som vill bidra till samhällsnytta i en innovativ verksamhet för en växande stadsdel.

Välkommen med din ansökan!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert