Systemingenjör

Systemingenjör

Knowit är ett av Nordens ledande konsultbolag. Vi är börsnoterade under namnet Knowit AB och finns på femton orter i Sverige, fem i Norge samt i Helsingfors, Köpenhamn, Bremen och Tallinn. Vår lokala närvaro säkerställer en god kundkännedom, ett starkt engagemang och en hög leveranssäkerhet. Dessutom använder vi hela koncernens styrka och specialistkompetens om det skulle behövas.

Med 1 800 specialister erbjuder vi Spetskompetens inom flera områden- IT, Design & Digital och Management. Inom dessa verksamhetsområden verkar ett stort antal Knowitbolag, vilket innebär att våra medarbetare har känslan av det lilla bolaget i det stora sammanhanget. Det bidrar till utrymme för entreprenörskap, innovation och en stor närhet till kollegor och kunder.

Just nu söker vi på Knowit Connectivity i Linköping dig som vill vara med att hjälpa våra kunder i deras viktiga kvalitetsarbete och tillsammans med oss på Knowit – skapa en bättre morgondag! Sök tjänsten som

Systemingenjör

Om rollen

Som systemingenjör hos oss får du arbeta med komplexa projekt med systemtekniska utredningar, kravhantering och design. Du deltar även i förstudier och utredningar för att säkerställa produktens kvalité.

Dina uppdrag som systemingenjör kan innehålla utveckling av helt nya produkter, men även modifiering och förbättringar av befintliga produkter. Arbetet sker oftast i team där du får möjlighet att bidra med dina erfarenheter.

Om dig

Vi ser att du har en relevant utbildning från högskola eller universitet och gärna har arbetat som systemingenjör tidigare. Det kan också vara så att du vill ta steget från din nuvarande roll som utvecklare och testa på något nytt – då kan denna roll också vara något för dig!

Utöver de tekniska kunskaperna tror vi att du som person tycker om att kommunicera med andra människor, gillar att ta egna initiativ, arbeta i team och tycker det är lite kittlande med problemlösning.

Svenska och engelska, flytande i tal och skrift är ett krav. Då flera av våra kunder kräver svenskt medborgarskap så är detta i vissa fall en förutsättning för anställning.

Vad du kan förvänta dig

Att jobba hos oss är varierande och utöver att du får jobba med spännande kunder och teknik, får du möjligheten att växa tillsammans med ett härligt gäng inom vår (nu ganska stora) Knowitfamilj i Linköping. På vårt kontor i centrala Linköping finns det fyra affärsområden som alla på något sätt jobbar inom IT. Tillsammans skapar vi en härlig atmosfär där mångfald och jämställdhet är en central del.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert