BI-utvecklare

BI-utvecklare

Helsingborg

Knowit är ett av Nordens ledande konsultbolag. Vi är börsnoterade under namnet Knowit AB och finns på femton orter i Sverige, fem i Norge samt i Helsingfors, Köpenhamn, Bremen och Tallinn. Vår lokala närvaro säkerställer en god kundkännedom, ett starkt engagemang och en hög leveranssäkerhet. Dessutom använder vi hela koncernens styrka och specialistkompetens om det skulle behövas.

Med 1 800 specialister erbjuder vi Spetskompetens inom flera områden- IT, Design & Digital och Management. Inom dessa verksamhetsområden verkar ett stort antal Knowitbolag, vilket innebär att våra medarbetare har känslan av det lilla bolaget i det stora sammanhanget. Det bidrar till utrymme för entreprenörskap, innovation och en stor närhet till kollegor och kunder.

Nu letar vi på Knowit i Helsingborg efter dig som har erfarenhet av Business Intelligence eller Data Engineering. Har du jobbat med datamodellering och känner dig redo att bidra med dina insikter på en ny arbetsplats? Dina framtida kollegor i Helsingborg väntar på dig. Välkommen till oss! Sök tjänsten som

BI-utvecklare

Vi har idag byggt upp ett team på 15 personer bestående av både utvecklare, projektledare och UX-designers. Vi är schysta, nära, tillgängliga och älskar innovation. Genom en nära dialog med din närmsta chef lovar vi att göra vårt yttersta för att ditt nästa projekt ska bli det bästa hittills. Vi värdesätter en kultur med närhet och gemenskap, vi gillar att lyssna när du har förbättringsförslag i projekten eller nya idéer på event. Vi kommer alltid uppmuntra dig att testa nya lösningar. Vi överdrev inte när vi sa att vi älskar innovation.

Vi söker dig som har jobbat med business intelligence eller data engineering och är insatt i hur flödet av data från källsystem till konsumtion i exempelvis rapporter ser ut. Vidare ser vi att du förstår hur data kan modelleras för olika syften samt har erfarenhet av relevanta BI-verktyg (till exempel Qlik eller Power BI).

Vi ser det som starkt meriterande om du har god förståelse för molnplattformar som AWS, Azure eller GCP och hur skalbara lösningar för hantering och analys av data kan byggas med dessa som bas. Har du kommit i kontakt med områdena data science eller maskininlärning ser vi det som ytterligare ett plus.

Vi ser gärna att du har förståelsen för rollen som konsult och tycker det verkar spännande att vara med och bygga upp ett nytt område tillsammans med oss. I denna roll ser vi även att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert