Senior teknisk projektledare

Senior teknisk projektledare

Helsingborg

Knowit är ett av Nordens ledande konsultbolag. Vi är börsnoterade under namnet Knowit AB och finns på femton orter i Sverige, fem i Norge samt i Helsingfors, Köpenhamn, Bremen och Tallinn. Vår lokala närvaro säkerställer en god kundkännedom, ett starkt engagemang och en hög leveranssäkerhet. Dessutom använder vi hela koncernens styrka och specialistkompetens om det skulle behövas.

Med 1 800 specialister erbjuder vi Spetskompetens inom flera områden- IT, Design & Digital och Management. Inom dessa verksamhetsområden verkar ett stort antal Knowitbolag, vilket innebär att våra medarbetare har känslan av det lilla bolaget i det stora sammanhanget. Det bidrar till utrymme för entreprenörskap, innovation och en stor närhet till kollegor och kunder.

Till Knowit Helsingborg söker vi nu en teknisk projektledare som vill vara med och driva spännande projekt tillsammans med oss. Har du en erfarenhet av att driva mjukvaruutvecklingsprojekt och känner att du är redo för att bli välkomnad med öppna armar? Klart du är. Varmt välkommen till ett gäng som tillsammans skapar riktigt bra upplevelser för våra kunder! Sök tjänsten som

Senior teknisk projektledare

Om dig och rollen

Vi letar efter dig som har erfarenhet av att driva mjukvaruprojekt och arbeta långsiktigt med kundrelationer. Vi ser gärna att du har praktiskt erfarenhet av agil utveckling, följa upp projektbudgetar och ta fram faktureringsunderlag. Om du dessutom har en bakgrund som utvecklare som ökar din tekniska förståelse, ser vi det som väldigt meriterande. Du jobbar strukturerat och motiveras av att nå dina projektmål.

I rollen kommer du få möjlighet att hjälpa våra kunder definiera mål och leda arbetet för att vi tillsammans når dessa. Du kommer även att jobba nära våra utvecklare och komma med egna idéer om vårt strategiska arbete. Kort och gott – vi söker dig som går igång på att få påverka och ta egna initiativ!

Som person tror vi att du är relationsdriven och tycker att självledarskapet är en viktig del av din roll. Du tycker om att jobba nära många personer i olika roller och har en god förmåga att koordinera arbetet, både för dig själv och dina kollegor. Givetvis hoppas vi också att du, precis som vi, tycker teamet och roliga projekt är det viktigaste vi har! Våra kunder pratar båda svenska och engelska, så du behöver behärska båda språken i tal och skrift.

Vi har idag byggt upp ett team på 15 personer bestående av både utvecklare, projektledare och UX-designers. Vi är schysta, nära, tillgängliga och älskar innovation. Genom när dialog med din närmsta chef lovar vi att göra vårt yttersta för att nästa projekt blir ditt livs bästa hittills. Vi värdesätter en kultur med närhet och gemenskap, vi gillar att lyssna när du har förbättringsförslag i projekten, eller nya idéer på event. Vi kommer alltid uppmuntra dig till att testa nya lösningar. Vi överdrev inte när vi sa att vi älskar innovation.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert