Teknisk produktägare med ledarerfarenhet

Teknisk produktägare med ledarerfarenhet

Malmö

Knowit är ett av Nordens ledande konsultbolag. Vi är börsnoterade under namnet Knowit AB och finns på femton orter i Sverige, fem i Norge samt i Helsingfors, Köpenhamn, Bremen och Tallinn. Vår lokala närvaro säkerställer en god kundkännedom, ett starkt engagemang och en hög leveranssäkerhet. Dessutom använder vi hela koncernens styrka och specialistkompetens om det skulle behövas.

Med 1 800 specialister erbjuder vi Spetskompetens inom flera områden- IT, Design & Digital och Management. Inom dessa verksamhetsområden verkar ett stort antal Knowitbolag, vilket innebär att våra medarbetare har känslan av det lilla bolaget i det stora sammanhanget. Det bidrar till utrymme för entreprenörskap, innovation och en stor närhet till kollegor och kunder.

Knowit Connectivity i Syd har en spännande tillväxtresa framför sig och nu letar vi efter dig som vill vara med att fortsätta etablera oss i regionen. I rollen som teknisk produktägare får du möjligheten att både utvecklas i ditt uppdrag samtidigt som du får växa inom ditt ledarskap. Känner du att det är dags för en ny utmaning, samtidigt som du inte helt vill släppa tekniken? Varmt välkommen till oss på Knowit Connectivity! Sök tjänsten som

Teknisk produktägare med ledarerfarenhet

Om rollen

Kom och bli en del av vårt duktiga team på Knowit Connectivity och arbeta med vår branschledande kund inom telekom. Du kommer att spela en nyckelroll i att uppnå våra kunders uppdrag i att driva branschledande teknologi och arbeta med spjutspetsteknologier såsom 5G och IoT.

Eftersom det finns möjlighet att jobba själv som konsult i rollen tror vi att denna möjlighet är perfekt för dig som vill gå mer mot ledarskap, men samtidigt ha ena foten kvar i tekniken. Rollen kommer till viss del kunna anpassas efter din bakgrund och intresse, men det kommer vara en tjänst där du får möjligheten att både vara ansvarig för ditt teams kompetensutveckling, likväl som din egen.

Om dig

Har du erfarenhet som C/C++ utvecklare eller kanske jobbar som produktägare/projektledare för ett embedded-projekt idag, och vill ta steget att utvecklas i ditt ledarskap? Vad du har för exakt roll idag är mindre viktigt, men vi vill att du har en stor förståelse för hårdvarunära tekniker. Vi ser även gärna att du har en civilingenjörs-/högskoleingenjörs utbildning inom t.ex. datateknik, systemutvecklare eller elektroteknik och har jobbat minst 3-5 år inom hårdvarunära tekniker. Det är meriterande om du har utbildning från Electronics and communication engineering.

Våra medarbetare pratar både svenska och engelska, och det är därför viktigt för oss att du behärskar båda språken i tal och skrift. Vi ser det även som starkt meriterande om du har erfarenhet av att jobba som konsult.

Vi tror att du är en person som vill vara med där det händer, gillar att driva initiativ och samarbeta med dina kollegor. Vi hoppas även att du, precis som vi, tycker om en prestigelös stämning och att du gillar att ta ansvar, både för dina medarbetares och bolagets utveckling. Hos oss hittar du stöttande kollegor som gärna bollar idéer och tankar om verksamheten, konsulterbjudande och nya kunder. Har du idéer som du velat testa på din nuvarande arbetsplats eller en ny idé för nästa after work med fokus på sammanhållning? Chansen är stor att du kommer få prova på många av dina idéer hos oss – vi är alltid öppna för att våga testa nya idéer!

Knowit

Du blir en del av Knowit Connectivity i Malmö/Lund, som består av flera duktiga utvecklare som jobbar med inbyggda system. Vi tror på vikten av att tillhöra en grupp som har fokus på närhet till kollegor, ledning och kund – samtidigt som vi genom vår koncern möjliggör en större trygghet, fler spännande kunder och möjligheter.

Knowit är en snabbfotad, rolig och inspirerande arbetsplarts med stor laganda. Hos oss jobbar du för att göra skillnad och för att utveckla både vår egen verksamhet och våra kudners. Här finns stora möjligheter att utvecklas, både genom innovativa projekt och genom vår personliga kompetensutvecklingsmodell.

Anställningsform: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert