Mjukvaruutvecklare

Mjukvaruutvecklare

Göteborg

Knowit är ett av Nordens ledande konsultbolag. Vi är börsnoterade under namnet Knowit AB och finns på femton orter i Sverige, fem i Norge samt i Helsingfors, Köpenhamn, Bremen och Tallinn. Vår lokala närvaro säkerställer en god kundkännedom, ett starkt engagemang och en hög leveranssäkerhet. Dessutom använder vi hela koncernens styrka och specialistkompetens om det skulle behövas.

Med 1 800 specialister erbjuder vi Spetskompetens inom flera områden- IT, Design & Digital och Management. Inom dessa verksamhetsområden verkar ett stort antal Knowitbolag, vilket innebär att våra medarbetare har känslan av det lilla bolaget i det stora sammanhanget. Det bidrar till utrymme för entreprenörskap, innovation och en stor närhet till kollegor och kunder.

Knowit Connectivity i Göteborg söker nu fler nyfikna konsulter som gärna vill arbeta med spännande teknik. Vi har nu möjligheten att växa inom området av att utveckla tekniskt avancerade produkter så som radarsystem och ledningssystem inom försvaret. Vi söker därför efter dig som tycker att dessa områden kan vara spännande att arbeta med i rollen som konsult och utvecklare. Sök tjänsten som

Mjukvaruutvecklare

Om du vill påbörja din resa med oss inom inom detta område, så är kunskaper inom Linux, C++ eller Java förväntat, samt minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet. Förutom detta är det meriterande om du har tidigare arbetat med ADA samt har testerfarenhet både på unitnivå och högre integrationsnivåer.

Stor vikt läggas också vid er social kompetens, ett driv i att vilja sätta sig in i nya uppgifter och göra ett positivt avtryck hos kunden på kort tid. Vi söker dessutom dig som tycker om att jobba med komplex problem och upptäck nya sätt att arbeta på.

Vidare ser våra projekt olika ut och arbetsformen kan variera från onsite, hybrid och inhouse beroende på uppdrag. För detta uppdrag krävs det registerkontroll, vilket medför krav på svenskt medborgarskap och Svenska som första språk.

Hur det är att vara en del av Knowit

Som konsult hos oss får du möjlighet att påverka och forma din utvecklingsplan och vara med och forma vägen framåt för Knowit Connectivity Göteborgs.

Vi tror på ett arbetsklimat som öppet, inbjudande och flexibelt, och där innovation är centralt.

Du erbjuds en trygg anställning med generösa hälso- och friskvårdsbidrag samt pensions- och försäkringsförmåner. Vi jobbar hårt med jämställdhet, miljö och hållbarhet och vi är stolta och glada över att både vara klimatneutrala och det mest jämställda börsnoterade bolaget (https://www.knowit.se/nyheter/knowit-vinner-pris-for-jamstalldhetsarbete/). Allt detta erbjuds samtidigt som din kompetens ligger i fokus där kompetenta kollegor som brinner för IT inom områden så som Embedded, Cloud och applications är till ditt stöd.

Anställningsform: Heltid

Ort: Göteborg

Tillträde: Enligt överenskommelse

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert