Kyltekniker

Kyltekniker

Stockholm

LabTeamet växer och behöver för att möta antalet ökade uppdrag anställa ytterligare en driven Kyltekniker/Servicetekniker i Stockholm/Uppsalaområdet där du kommer få vara med på en spännande resa i ett företag framtidsföretag med mycket goda möjligheter till att ta nästa steg. Är detta något för dig? Ansök redan idag!LabTeamet är en etablerad leverantör av laboratorieutrustning och service på laboratorieutrustning. Våra kunder är alla typer av laboratorier inom sjukhus, biotech, Life Science, forskning, Industrin m.fl. LabTeamet arbetar alltid med långsiktiga relationer där kunderna står i fokus.
LabTeamet har huvudkontor i Helsingborg, med försäljningskontor och serviceorganisation som täcker hela Sverige, vårt Stockholmskontor ligger i Kista.

Arbetsuppgifter:
Kyltekniskt arbete, Installation, teknisk service, felsökning och förebyggande underhåll på laboratorieutrustning. Du kommer att arbeta med service på alla typer av basutrustning till laboratorier, se vår hemsida för produkter som är aktuella. I arbetet ingår även bl.a. att vårda kunderna, hjälpa kunderna med användande och ta hand om dem på bästa sätt. Arbetet görs först och främst ute hos kunderna varför du måste trivas med en nära kontakt med våra kunder.

Arbetets omfattning:
Du kommer huvudsakligen att arbeta runt ditt stationeringsområde Uppsala/Stockholm, men kommer att vara en del av vårt team och ha uppdrag över hela Sverige. En stor del av ditt arbete består av att kommunicera med kunder och medarbetare.

 Erfarenhet och personliga egenskaper

·      Du har erfarenhet som kyltekniker.

·      Vi ser gärna också att du har erfarenhet som servicetekniker, teknisk support.

·      Du har datorvana och körkort.

·      Du behärskar svenska och engelska.

·      Du har en i grunden positiv inställning och är lösningsorienterad.

·      En stor del av ditt arbete består av att kommunicera med kunder och medarbetare.

·      Du är bra på att dokumentera ditt arbete, du håller vad du lovar, utför saker i tid och är ordningsam. Du kan lätt ta åt dig innehållet i manualer och info

·      Som servicetekniker driver och planerar du till stor del ditt arbete, vilket kräver att du är målmedveten strukturerad och självgående.

Labteam Erbjuder

·      Intressant arbete med engagerade kollegor och goda utvecklingsmöjligheter i ett av framtidsföretagen inom branschen.

·      Arbete med marknadsledande produkter.

·      Kontinuerlig utbildning inom området och på våra produkter för att säkerställa din utveckling och bästa möjliga service och support till våra kunder.

·      Utbildning sker internt och hos våra leverantörer.

·      Bra villkor med tjänstepension, privatvårdsförsäkring, friskvård, företagsbil/tjänstebil, mobiltelefon.

·      LabTeamets trevliga kollegor och kunder, ett bra team som jobbar med varandra, för varandra och ställer upp för varandra när det behövs. Tillsammans med kunderna är vi LabTeamet

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Labteam med Jobway rekrytering. Eventuella frågor besvaras av Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se eller 073 981 35 84. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:
LabTeamet är en etablerad leverantör av laboratorieutrustning och service på laboratorieutrustning. Våra kunder är alla typer av laboratorier inom sjukhus, biotech, Life Science, forskning, Industrin m.fl. LabTeamet arbetar alltid med långsiktiga relationer där kunderna står i fokus.
LabTeamet har huvudkontor i Helsingborg, med försäljningskontor och serviceorganisation som täcker hela Sverige, vårt Stockholmskontor ligger i Kista

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer