Verksamhetschef

Verksamhetschef

Stockholm

Är du specialistläkare och är intresserad av en roll som verksamhetschef? Vill du arbeta med en ny och intressant sektor inom smärtmedicin? Trivs du i en ledande roll med möjlighet att påverka? Då vill vi höra mer om dig. Läs vidare och ansök idag!

I tjänsten som verksamhetschef arbetar du hos en arbetsgivare som utvecklar nya behandlingsmetoder för patienter som inte fått bot eller lindring på annat sätt. Arbetet sker i samverkan mellan patienter, vårdgivare och forskare. Som verksamhetschef arbetar du både med ledarskap och utveckling, samt behandlar patienter via digitala möten. Du ska vara beredd på att agera ansiktet utåt för en ny och intressant sektor av medicin och utför samtidigt ett stimulerande forskningsprojekt. Arbetet sker från kliniken i centrala Stockholm och hemifrån.

För att lyckas i denna roll är du specialistläkare inom smärta och smärtstillande läkemedel.

  •  Det är meriterande om du har erfarenhet av digital vård samt har några års erfarenhet som verksamhetschef.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är lyhörd, engagerad och resultatinriktad. Vi ser det som en självklarhet att du har ett genuint intresse för utveckling inom smärtmedicin. Som person är du driven och trivs med att ta initiativ till nya arbetssätt inom verksamheten.

Vi erbjuder dig:

  • En generös ersättning
  • Möjlighet att påverka verksamheten
  • Tjänstens omfattning & anställningsform kan anpassas efter vilja och behov

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer