Senior Konstruktör inom automation

Senior Konstruktör inom automation

Skara

Är du konstruktör idag och har ett stort driv och ambition för ditt arbete? Har du erfarenhet av konstruktion inom automation? Då kan du vara den person vi söker!

Provektor har gjort resan från klassisk elfirma till att nu vara ett modernt bolag som erbjuder helhetslösningar inom automation, elinstallation och larmteknik. Företaget grundades 1949 av Sven Johansson i Skara. 1982 ombildades företaget till aktiebolag och har sedan dess haft en klar strategi att kontinuerligt växa och bredda verksamheten. Provektor riktar sig fortfarande till såväl privatpersoner som företag och en stor andel av deras kunder finns inom industrin samt bygg- och fastighetsbranschen. Deras bas är i hjärtat av Skaraborg men de finns även i Trönninge och Helsingborg. De är även väl förtrogna med att både projektera, konstruera och tillverka för export. Genom deras kunder har de nått marknader i Europa, Asien och Nordamerika.

Under de senaste åren har Provektor vuxit genom både förvärv och nyanställningar och idag är de över 150 engagerade anställda. Genom att fortsätta att jobba nära sina kunder behåller de det lilla företagets flexibilitet och personlighet samtidigt som de kan erbjuda det stora företagets kapacitet.

Till automationsavdelningen söker Provektor nu en Senior Konstruktör till Skara 

På automationsavdelningen är de 17 anställda, varav 2 konstruktörer och kanske blir Du den tredje. I rollen som Senior Konstruktör kommer du vara i en mer ledande roll och även driva/motivera de andra konstruktörerna, lite som en projektledande konstruktör. Rollen är väldigt flexibel och möjlighet att jobba hemifrån finns. Resor kan förekomma i tjänsten. Geografiskt område: Skara med omnejd (kontoret är i Skara).

Som konstruktör hos Provektor arbetar du med att ta fram kundanpassade elkonstruktioner och automationslösningar efter uppgjorda specifikationer. Du konstruerar kretsar och designar elsystem för apparatskåp, ställverk och el-centraler. Företagets konstruktionsteam sitter i direkt anslutning till deras verkstad där du kommer att vara en viktig resurs vid skåpsbyggnation. Sammanställningar och slutdokumentation är också en viktig del av tjänsten. Rollen innebär en kombination av att arbeta självständigt och i grupp vilket du bör trivas med.

Krav

  • Lägst YH-utbldning inom el och automation eller relevant erfarenhet.
  • Svenska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Kunskap i e-plan
  • Gärna flera års yrkeserfarenhet som konstruktör inom automation

Meriterande

  •  Kunskap i Autocad
  • Erfarenhet av styr och automation sedan tidigare
  • Erfarenhet som elektriker med YH-utbildning.
  • Kunskap i Magicad

Som person har du en positiv inställning med stor egen drivkraft och med krav på dig själv och din omgivning. Du gillar att vara kreativ, både för dina egna idéer och tillsammans med kunder och medarbetare ta fram effektiva lösningar. Du tycker om att ha en ledande roll och motivera samt hjälpa dina kollegor.

Du erbjuds en ledande roll på ett framgångsrikt företag där det hela tiden händer mycket nya saker. Provektors viktigaste resurs är deras medarbetare. Om du har vilja och driv, har du stora karriärmöjligheter då Provektor satsar mycket på utbildning av sina egna anställda för att öka kompetensen inom företaget och motivera sina anställda. Andra förmåner är friskvårdbidrag, fri telefon, sjukvårdsförsäkring, firmabil och kollektivavtal.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!I denna rekrytering samarbetar Provektor med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Jenniefer Berg på jenniefer.berg@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer