Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

Stockholm

Är du en initiativtagande och strukturerad ekonomiassistent som vill bli en del av ett företag under tillväxt där innovation, gemenskap och sammanhållning är något du värdesätter? Ser du dig själv som en ”spindel-i-nätet” person och uppskattar trivsel och närvarande kollegor? Då vill vi gärna höra mer om dig, ansök redan idag!

Ekonomiassistent

I tjänsten som Ekonomiassistent kommer du ha en central och viktig roll på ett stabilt och omtyckt företag under tillväxt. Du kommer utföra traditionella ekonomiuppgifter samt kontrollfunktioner, vilket innefattar lättare administration, underlagshantering, löpande bokföring, fakturering, kontering leverantörsfakturor, kravhantering, planering och koordinering av interna och externa utbildningar, delta i ISO arbete samt inköp.

För att lyckas i denna roll har du:

·      Arbetat som administratör eller ekonomiassistent alternativt annan likvärdig roll.

·      Grundläggande kunskaper i bokföring.

·      Svenska i tal och skrift

·      Gilla att arbeta med siffror och administrativa uppgifter.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är en som trivs i en central roll och gärna tar egna initiativ med en positiv inställning inför nya utmaningar. Du är noggrann, strukturerad, effektiv samt har ett bolagstänk.

SWELIFT erbjuder:

·      Årlig hälsokontroll och vårdförsäkring – snabbare väg till kvalificerad vård.

·      Aktiviteter som t.ex. julfest, kräftskiva & Gröna Lund.

·      Telefon och dator i tjänsten.

·      Satsar mycket på sina anställda, teamkänsla är A och O.

·      Goda kundomdömen, satsar mycket på kundrelationer.

Om företaget:
SWELIFT grundades i augusti 2008 och omsätter idag ca 80 miljoner. Tillsammans har SWELIFT byggt upp ett team med lång erfarenhet och stor kunskap om branschen. Ambitionen är att ständigt förnya och bibehålla vår höga kvalitet på maskinparken då kvalitet ska löna sig, maskiner som inte får den service och underhåll som krävs skapar kostsamma stillestånd. För att skapa en hållbar verksamhet finns det även ett stort intresse av att använda speciellt utvalda produkter och ha en modern maskinpark som ger så lite miljöpåverkan som är möjligt.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar SWELIFT med Jobway rekrytering. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele, Oscar.Thiele@jobway.se eller Tel. 073-5811804.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer