Enhetschef, tandvårdscentralen

Enhetschef, tandvårdscentralen

Luleå

Luleå basenhetsområde består av tre kliniker lokaliserade på Porsön, Örnäset och centrala Luleå. Våra ca 90 duktiga medarbetare träffar våra medborgare inom allmäntandvård, medicinsk tandvård, kirurgi, implantatbehandlingar samt i utåtriktad verksamhet med siktet inställt mot vår vision om ”En frisk mun i alla åldrar”. Nu söker vi

Enhetschef till Tandvårdscentralen

Vi söker

Vi söker dig som har utbildning inom tandvård och det är meriterande om du tidigare haft chefsuppdrag, arbetsledande arbetsuppgifter och har ett stort intresse för att leda, organisera och utveckla verksamhet.

Som person är du lyhörd och har en vilja att se, inspirera och motivera dina medarbetare. Som chef ser du medarbetarna som din viktigaste resurs, du tar tillvara samt utvecklar varje individs kompetens och arbetsglädje. För dig är det naturligt att ha helhetssyn och att ta hänsyn till det större perspektivet. Du har en positiv attityd till ditt uppdrag och arbetar i enlighet med beslut, uppsatta mål och riktlinjer. Du är strukturerad och resultatorienterad vilket speglas i ditt sätt att planera, prioritera och agera samtidigt som du har god förmåga att samverka och samarbeta med andra människor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ledarskapsförmåga, är lojal och har en god samarbetsförmåga.

Det här får du arbeta med

Som enhetschef ansvarar du för medarbetare, ekonomi och verksamhet på Tandvårdscentralen. Tillsammans med övriga enhetschefer, verksamhetschef och kliniksamordnare i basenhetsområdet ingår du i Folktandvården Luleås ledningsgrupp. Som chef i Region Norrbotten förväntas du arbeta för hög kvalitet och kostnadseffektivitet i verksamheten. Tillsammans med ledningsgruppen och dina medarbetare ska du styra mot tydliga mål som är kopplade till resultat. Som ledare för dina medarbetare förväntas du vara närvarande och ge möjlighet till utveckling, inflytande och ansvarstagande. Din roll är att samordna, inspirera och ”visa väg”. Som chef har du också ett övergripande ansvar för arbetsmiljön på enheten och att säkerställa god samverkan och gott samarbete för att utveckla och behålla ett öppet, kreativt och förtroendefullt arbetsklimat. Region Norrbotten erbjuder dig som chef och ledare ett utmanande jobb i en dynamisk arbetsmiljö. Genom kompetensutveckling, professionella nätverk och andra verktyg ska du i ditt uppdrag kunna känna trygghet och utvecklingsmöjligheter.

Det här erbjuder vi dig

– Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

– Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

– Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/

Information om tjänsten

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, dagtid måndag till fredag. Du anställs med ett tidsbegränsat chefsförordnande i din grund proffesion. Tillträde enligt överenskommelse.

Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert