Tandläkare

Tandläkare

Växjö

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen ”Ett gott liv i ett livskraftigt län”. Sök tjänsten som

Tandläkare

ARBETSUPPGIFTER

Vår nyrenoverade klinik ligger i anslutning till vårdcentralen och apotek i Ingelstad och idag är vi 9 medarbetare som arbetar här. Att arbeta på en lite mindre klinik på landsbygden är väldigt trevligt; här möter du patienter i olika åldrar som uppskattar att få tandvård utförd på hemmaplan. Du kommer att utföra arbetsuppgifter inom hela det kompetensområde som du besitter som allmäntandläkare; förebyggande tandvård, undersökningar, lagningar, rotbehandlingar, protetik, kirurgiska ingrepp, akuttandvård mm.

För att underlätta för dig som är ny hos oss har vi ett övergripande introduktionsprogram som riktar sig till alla nya medarbetare inom organisationen. Programmet sträcker sig över cirka ett halvår och genom det här programmet får du en god inblick i olika delar av vår organisation, en hel del nyttig information men också chansen att lära känna andra nyanställda kollegor inom Folktandvården Kronoberg.

Vi har också sedan några år en handledningsklinik, Folktandvården Odontologica, för nyexaminerade tandläkare. Platserna på handledningskliniken är begränsade, så här gäller det att vara snabb för att knipa en av platserna! Om du erbjuds en plats på handledningskliniken så arbetar du där två dagar/vecka under ditt första anställningsår. Skulle du inte få en plats på Odontologica så lovar vi dig så klart ändå en god introduktion, under ledning av en utsedd handledare, på din hemma klinik.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, det betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har tandläkarexamen och svensk tandläkarlegitimation. Du har ett stort engagemang för ditt arbete, du lägger stor vikt vid den odontologiska kvalitén och du är intresserad av att fortsätta utveckla och utvecklas.

Förutom dina odontologiska meriter är också dina personliga egenskaper viktiga: vi söker dig som är engagerad, har en positiv grundinställning och bidrar till en god stämning på jobbet. Vi utgår från en gemensam medarbetaridé: att se varandra och vår del i helheten.

ÖVRIGT

Vi är drygt 340 medarbetare i Folktandvården Kronoberg och vår verksamhet består av allmäntandvård och specialisttandvård, en utvecklingsklinik, mobil klinik, administrativt kansli och Servicecenter. Vi har kliniker i 6 av länets 8 kommuner och vårt gemensamma uppdrag är att skapa en god munhälsa hos kronobergarna.

Vi kan erbjuda dig förmåner i form av:

•                        tjänstepension

•                        flyttbidrag

•                        möjlighet till löneväxling

•                        möjlighet att teckna avtal om förmånscykel

•                        friskvårdsbidrag

•                        massagebidrag

•                        medlemskap i personalklubb

Alla allmäntandläkare som är anställda inom Folktandvården Kronoberg och har minst två års arbetslivserfarenhet ingår i vår helgjours verksamhet. Det innebär att man arbetar i genomsnitt tre lördagar/söndagar/heldagar per år.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert