Tandläkare

Tandläkare

Stockholm

Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi tandläkare till kliniken i Sundbyberg. Bli en av oss du också! Sök tjänsten som

Tandläkare

Ditt uppdrag

Som tandläkare hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Du kommer att ha fokus på våra patienter och på goda resultat i både mindre och större arbetsuppgifter, i strävan att göra Folktandvården Stockholm till ett av Sveriges mest framgångsrika tandvårdsföretag. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela med dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Sundbyberg må vara Sveriges, till ytan, minsta kommun men bjuder till en stadskänsla med härlig puls. Många trevliga restauranger, kultur, parker och naturområden.

Kliniken i Sundbyberg består av 10 ljusa och fräscha behandlingsrum och hos oss finns också modern teknik i form av digital scanner för avtryckstagning. Dessutom erbjuder vi dig att bli en del av ett gäng som trivs ihop, är engagerade och besitter hög odontologisk kompetens. Vi har regelbundna terapimöten för att säkerställa kunskapsöverföringen mellan våra behandlare. Kliniken ligger på kort pendlingsavstånd till Stockholm City samt Odenplan och med gångavstånd till stationen. Här finns också tvärbana som erbjuder goda kommunikationer inom Stockholmsområdet.

Vad du behöver för att lyckas

Vi söker dig, legitimerade tandläkare, nyutexaminerad eller med god erfarenhet. Är du ny i yrket har vi möjligheter till professionell handledning. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Vidare är du positiv, ekonomiskt medveten och du är förtroendeskapande samt håller en hög servicenivå. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift. Har du erfarenhet av T4 är det meriterande.

Vidare är du som person hängiven och positiv även i tuffa situationer samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss finns det möjligheter till

 – Att söka till ett chefsförsörjningsprogram med inriktning klinikchef.

 – Att bli nischtandläkare inom olika odontologiska områden.

 – Att få handleda nyutexaminerade tandläkare mot ett extra arvode.

 – Schemalagd helgtjänstgöring med extra helgtillägg.

Därutöver erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Dessutom kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och professionella tandvårdsnätverk.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 26 februari-2023. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan förekomma och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV.

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert