Tandhygienist

Tandhygienist

Hedemora

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! På kliniken arbetar biträdande verksamhetschef, kliniksamordnare, 6 tandläkare, 4 tandhygienister och 14 tandsköterskor. Vi är ett glatt gäng som arbetar för hög kvalitet samtidigt som vi har trevligt på jobbet. Vi har digital röntgen, digital avtrycksscanner, använder datasystemet T4 för tidbokning, ekonomi och journalföring. Sök tjänsten som

Tandhygienist

Vi arbetar skift och har arbetstidsförkortning, vilket ger omväxling för personalen och möjlighet att komma ut i dagsljuset även den mörka årstiden.

Hedemora är en gemytlig stad belägen i södra Dalarna mellan Stockholm och Dalafjällen. Här finns gott om badsjöar nära stadens centrum, härliga cykelvägar, skidspår, golfbana, padelcenter, ridhus, simhall, slalomanläggningar (Garpenberg 18km och Romme Alpin 45km) mm.

Här bor du centralt men ändå nära skog och mark. Pendlingsmöjligheter med buss och tåg finns på promenadavstånd.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi till vår klinik i Hedemora en tandhygienist med stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna. Som tandhygienist hos oss har du varierade arbetsuppgifter inom tandhygienistens kompetensområde och du kommer att ha patienter i alla åldersgrupper. Terapiplanerar i samråd med tandläkare och samarbetar i team med både tandläkare och tandsköterskor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist. Erfarenhet av datasystemet T4 är meriterande. Du använder svenska i tal och skrift. Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.

Ansökan

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) – Socialstyrelsen.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert