Operationssjuksköterska

Operationssjuksköterska

Göteborg

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vill du ha ett intressant och spännande arbete? Här får du möjlighet att utvecklas i en verksamhet som på många sätt är unik! Sök tjänsten som

Operationssjuksköterska

Din framtida arbetsplats?

Vill du ha ett intressant och spännande arbete? Ett arbete med patienten i fokus och med möjlighet att påverka och utveckla verksamheten? Sök då till oss på Operation 1, Mölndal!

Om vår verksamhet

Operation 1 på Mölndals sjukhus består av sju operationssalar samt en preopenhet.

Vi arbetar främst med akuta och elektiva ingrepp inom ortopedisk kirurgi. De ortopediska ingreppen omfattar flera olika team såsom trauma, protes, CARE, axel, knä, fot, rygg. Det kan handla om patienter från hela Sverige inom vissa specialområden. Vi har också ett nära samarbete med IVA gällande inlägg av tracheostomier. Anestesisjuksköterskor från Operation 1 bemannar även två salar på Operation 2, Ögonop.

Akut verksamhet bedrivs på avdelningen dygnet runt. Tyngdpunkten jourtid ligger på akuta ortopediska ingrepp men omfattar även handkirurgiska ingrepp (vuxen och barn) som inte kan anstå.

Forskning är en naturlig del av vår enhet och bedrivs inom verksamhetsområde An/Op/IVA och i samverkan med verksamhetsområde Ortopedi.

På vår avdelning arbetar anestesisjuksköterskor, operationssjuksköterskor samt undersköterskor och tillsammans är vi ungefär 120 anställda.

Vad erbjuder vi dig?

 – Du får vara delaktig i ett team som arbetar med varierande och stimulerande arbetsuppgifter.

 – Arbete med ortopedisk kirurgi inom flera områden som erbjuder möjlighet till en både bred och djup kompetens som operationssjuksköterska.

 – Du har möjlighet att utvecklas i en verksamhet med framåtanda.

 – Du får möjlighet att arbeta enligt en ny arbetstidsmodell som innebär en 32 h-vecka där 2 h utgörs av schemalagd tid för utvecklingsarbete.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i operationssjukvård och som har arbetat som operationssjuksköterska. Erfarenhet av akutverksamhet och ortopedi är meriterande. Du ska ha ett genuint intresse för människor och av operationsverksamhet. Du uppskattar ett omväxlande arbete och vill vara med och utveckla vår avdelning för framtiden. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Låter detta som en intressant tjänst? Hos oss får du möjlighet att delta i en verksamhet som på många sätt är unik! Vänta inte med din ansökan, vi rekryterar fortlöpande.

Om Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Ansökan

Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system – kontakta kontaktperson för respektive annons.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert