Intensivvårdssjuksköterska

Intensivvårdssjuksköterska

Göteborg

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter. Sök tjänsten som

Intensivvårdssjuksköterska

Om oss

NIVA är en av Sveriges sex neurointensivvårdenheter och bedriver avancerad och högspecialiserad intensivvård.

Vi vårdar framförallt patienter med hjärnblödningar, traumatiska skallskador samt akuta neurologiska sjukdomar.

NIVA består av åtta IVA-vårdplatser. På enheten arbetar cirka 70 medarbetare. Vi har individuell schemaplanering och sjuksköterskorna ingår i poängmodellen.

Om vårt verksamhetsområde

Anestesi/Operation/Intensivvård Sahlgrenska (An/Op/IVA) är Sveriges största enhet för operation, uppvakningsvård och intensivvård. Här genomförs såväl planerade som akuta åtgärder av personal specialiserad inom operation, anestesi och intensivvård.

AnOpIVA har sex operationsavdelningar med 34 operationssalar, en preoperativ mottagning och två intensivvårdsavdelningar med totalt 28 platser.

AnOpIVA bedriver forskning, utveckling och undervisning i samarbete med Göteborgs Universitet, Sahlgrenska akademin, Avdelningen för anestesiologi och intensivvård samt Institutionen för vårdvetenskap och hälsa.

Vad kan vi erbjuda dig?

På NIVA bedriver vi högspecialiserad intensivvård med patienten i fokus. Miljön präglas av avancerad teknologi och avdelningen har kommit långt i digitaliseringen av vården. Teamarbetet är en viktig del vid arbetet kring patienten.

Du som intensivvårdssjuksköterska kommer att arbeta tillsammans med undersköterskor, intensivvårdläkare, neurokirurger, neurologer och fysioterapeut. Vi erbjuder 8 veckors introduktion och mentorskap vid nyanställning. Kompetensutveckling i form av föreläsningar och utbildningar samt möjlighet till att läsa kurser är viktigt del i vårt arbete med att behålla professionalitet och arbetsglädje.

På avdelningen bedrivs forskning i världsklass, och du som sjuksköterska erbjuds möjlighet att delta i olika forskningsprojekt, vara med och utveckla och påverka vården och möjlighet att skriva master i omvårdnad. Karriärutvecklingsmöjligheter finns. Vi söker dig som vill jobba på toppen av din kompetens i en spännande och utvecklande miljö med ett teambaserat arbetssätt och i ett gott arbetsklimat med stora möjligheter att utvecklas i din profession.  

Vem söker vi?

Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård. Erfarenhet av intensivvård/neurosjukvård är meriterande.

Vi söker dig som har ett intresse för intensivvård och utveckling. Är du professionell med god samarbetsförmåga och har god social kompetens kommer du passa bra i vår gemenskap.

Anställningsintervjuer kommer att ske fortlöpande under pågående annonsering

Välkommen med din ansökan!

Vid eventuell rekrytering av sjuksköterskor/läkare med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Om Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Ansökan

Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system – kontakta kontaktperson för respektive annons.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert