Administratör/receptionist

Administratör/receptionist

Örebro

Nu utökar vi administrationen inom Verksamhetsområde barn- och ungdomsmedicin och söker nu dig som vill ta chansen att bli en del av vårt fantastiska administrativa team med en placering på Barn- och ungdomsmottagningen på Karlskoga lasarett.

Barn- och ungdomsmottagningen på Karlskoga lasarett är en av våra fem barnmottagningar som bedrivs inom VO och Barn- och ungdomsmedicin och som har ett brett uppdrag med både planerad mottagningsverksamhet samt akuta besök för barn och ungdomar. Mottagningen har överläkare, ST-läkare, sjuksköterskor, undersköterskor samt medicinska vårdadministratörer. VO Barn- och ungdomsmedicin består i dagsläget av sammanlagt 17 medicinska vårdadministratörer samt 2 administratörer. Du kommer ha ett nära samarbete med andra yrkeskategorier och därför är samarbetsförmåga och servicekänsla av stor vikt. Sök tjänsten som

Administratör/Receptionist Barn- och ungdomsmedicin, Karlskoga lasarett

Vi söker dig som har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och som ser möjligheter i förändring. Du har god initiativförmåga och känsla för att se till helheten. Vidare ser vi att du:

-har en god arbetsförmåga och hög servicekänsla.

-är noggrann och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett självständigt och effektivt sätt.

-är öppen för utveckling i arbetet och gillar att arbeta för ständiga förbättringar i verksamheten och att utvecklas i din yrkesroll.

Vi värdesätter positivt förhållningsätt till arbetskamrater och övriga yrkesgrupper. Vi lägger stor vikt vid personlig tillämpning och egenskaper.

Karlskoga lasarett är ett av Örebro läns tre akutsjukhus. Vi som arbetar på Karlskoga lasarett är stolta över vårt sjukhus. Vårt arbete genomsyras av professionalism, engagemang och laganda. På lasarettet finns både kliniker och mottagningar som ingår i Område nära vård samt kliniker som är verksamhetsövergripande, det vill säga verksamheter som finns på länets alla tre sjukhus. I områdets sjukhusverksamhet i norr ingår medicinkliniken, akutmottagningen samt specialistmottagningarna.

Karlskoga lasarett ligger i Område nära vård. I området finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård – hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innebär till största del av receptionsarbete men också andra administrativa uppgifter så som skanning, dokumentation, posthantering, beställning av material med mera.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning och erfarenhet av administrativt arbete med patient/kundkontakt, eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant. Vi söker dig som har goda kunskaper i svenska språket samt har god datorvana. Det är meriterande om du har en godkänd utbildning som medicinsk vårdadministratör eller motsvarande men inget krav.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert