Övertandläkare i bettfysiologi

Övertandläkare i bettfysiologi

Örebro

För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i Region Örebro läns värdeord: Samarbete, Utveckling och Professionalism.

Välkommen till oss på specialisttandvården och Enhet Bettfysiologi, Endodonti och Odontologisk sömnmedicin/Apné (BEA). Vi på avdelningen för bettfysiologi söker övertandläkare som tillsammans med övriga medarbetare vill driva enhetens utveckling in i framtiden. Vi erbjuder dig goda möjligheter till utveckling, forskning och undervisning. Du erbjuds möjlighet till ett delegerat arbetssätt tillsammans med våra skickliga tandsköterskor. Sök tjänsten som

Övertandläkare i bettfysiologi

Avdelningen för bettfysiologi bedriver specialisttandvård, konsultverksamhet, ST-utbildning, forsknings- och utvecklingsprojekt. Vi är totalt ett 15-tal medarbetare på enheten och fem medarbetare på avdelningen för bettfysiologi. Avdelningen är belägen centralt i Örebro, på Klostergatan 26. Vi har tillgång till fem behandlingsrum/ expeditioner och gemensamt fikarum för alla som arbetar vid specialisttandvården med uteplats för fika vid fint väder.

Vid Folktandvårdens Specialisttandvård är följande specialiteter representerade: Bettfysiologi, Endodonti, Odontologisk Radiologi, Oral protetik, Ortodonti, Pedodonti och Parodontologi. Vi samarbetar med Käkkirurgiska kliniken där specialister i käkkirurgi och orofacial medicin arbetar. Vi har ett nära samarbete inom vård, utbildning och forskning med det närliggande Universitetssjukhuset och Örebro Universitet.

Folktandvården Region Örebro län arbetar aktivt med förebyggande tandvård och Frisktandvård, allt för att våra länsinvånare ska få en så bra munhälsa som möjligt. Vi erbjuder tandvård på 23 allmäntandvårdskliniker, 8 specialisttandvårdkliniker. Vi har ett tandtekniskt laboratorium, en folkhälsoenhet, en utbildnings- och forskningsenhet som är nära knuten till Örebro universitet. Totalt arbetar cirka 600 medarbetare inom Folktandvården Region Örebro län.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Arbetsuppgifter

Som övertandläkare har du egen patientverksamhet, konsultverksamhet, utbildning och handledning av bl a ST-tandläkare, meriteringstandläkare och nischtandläkare. Du har även möjlighet att söka medel till forskning.

Avdelningen har ett nära samarbete med övriga odontologiska specialiteter och andra sjukvårdsenheter.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Du har specialistbehörighet i Bettfysiologi. Vi värdesätter personliga egenskaper som god samarbetsförmåga och flexibilitet.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert