Enhetskoordinator, tandvård

Enhetskoordinator, tandvård

Örebro

För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra värdeord: Samarbete, Utveckling och Professionalism.

Välkommen till oss på specialisttandvården och Enheten för Bettfysiologi, Endodonti och Odontologisk sömnmedicin/Apné (BEA). Vi söker enhetskoordinator som tillsammans med övriga medarbetare vill driva och leda enhetens utveckling in i framtiden. Vi erbjuder dig goda möjligheter till yrkesmässig utveckling. Sök tjänsten som

Enhetskoordinator, tandvård

Enheten, med sina tre avdelningar, är belägen centralt i Örebro, på Klostergatan 26. Vi har tillgång till totalt 8 behandlingsrum, samt ändamålsenliga expeditioner. Vi har gemensamma personalutrymmen som vi delar med alla som arbetar vid specialisttandvården och en uteplats för fika vid fint väder.

Vid Folktandvårdens Specialisttandvård är följande specialiteter representerade: Bettfysiologi, Endodonti, Odontologisk Radiologi, Oral protetik, Ortodonti, Pedodonti och Parodontologi. Vi samarbetar med Käkkirurgiska kliniken och vi har ett nära samarbete inom vård, utbildning och forskning med det närliggande Universitetssjukhuset och Örebro Universitet. Enhet bedriver specialisttandvård inom Bettfysiologi och Endodonti, samt specialiserad tandvård inom Odontologisk sömnmedicin/Apné. Vid enheten arbetar drygt 15 medarbetare.

Folktandvården Region Örebro län arbetar aktivt med förebyggande tandvård och Frisktandvård, allt för att våra länsinvånare ska få en så bra munhälsa som möjligt. Vi erbjuder tandvård på 21 allmäntandvårdskliniker och 8 specialisttandvårdkliniker. Vi har ett tandtekniskt laboratorium, en folkhälsoenhet, en utbildnings- och forskningsenhet som är nära knuten till Örebro universitet. Totalt arbetar cirka 600 medarbetare inom Folktandvården Region Örebro län.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Enhetskoordinator Enhet Bettfysiologi/Endodonti/Apné, Specialisttandvården

Arbetsuppgifter

Rollen som enhetskoordinator innebär att vara ledningsstöd till ansvarig verksamhetschef samt att delta i enhetens ledningsgrupp. I arbetet ingår samordningsansvar för de administrativa uppgifterna som t ex personalplanering, hantering av uppgifter i det personaladministrativa systemet Heroma, inköp och förrådshantering samt operativt ansvar för vårdsystem/IT-frågor.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Du har lämplig tandvårdsexamen, t.ex. som tandsköterska eller tandhygienist.

Vi söker dig som är en noggrann, strukturerad och driven person med god samarbetsförmåga och kommunikation, som tar eget ansvar och trivs med varierat arbete. Du har givetvis god datakunskap och god dokumenterad erfarenhet av att arbeta i Windowsmiljö, samt behärskar svenska språket väl i tal och skrift (nivå C1).

Vi värdesätter ett genuint intresse för ett nära samarbete med klinikens medarbetare med fokus på verksamhetens organisation och utveckling.

Anställningsinformation:

Tillsvidareanställning i din grundprofession med tidsbegränsad placering som enhetskoordinator om längst 4 år med möjlighet till förlängning.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert