Fysioterapeut/sjukgymnast

Fysioterapeut/sjukgymnast

Örebro

Vi söker dig som med positiv framtoning, öppenhet, flexibilitet och helhetssyn kan ta stort ansvar för arbete som fysioterapeut / sjukgymnast på Protessektionen. Protessektionens uppdrag är främst att utföra elektiva höft- och knäprotesoperationer. I uppdraget ingår också att ta hand om komplikationer inom vår specialitet bland annat protesinfektioner, protesnära frakturer eller proteslossning. Vi är stolta över vår högspecialiserade vård och den höga patientnöjdheten.

Verksamhetsområdet ortopedi och handkirurgi, Ortopediska protessektionen Lindesberg lasarett söker

Fysioterapeut/sjukgymnast

Verksamhetsområde ortopedi och handkirurgi bedriver universitetssjukvård samt klinisk forskning vid länets tre sjukhus, Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Verksamhetsområdet bedriver vård inom hela det ortopediska området inklusive högspecialiserad vård. Inom området pågår en omfattande omstrukturering i syfte att förbättra tillgänglighet, kvalitet och kostnadseffektivitet. Uppbyggnaden av en klinisk forskningsenhet är ett viktigt led i utvecklingsarbetet.

Lindesbergs lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Här hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar – en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. Lasarettet har cirka 600 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut kommer dina arbetsuppgifter främst bestå av avdelnings- och mottagningsarbete. Avdelningsarbete utförs i team tillsammans med rehabassistent och innefattar framförallt  postoperativ mobilisering och rehabilitering. Mottagningsarbete består av nybesöksbedömningar och postoperativa återbesök. Handledning av studenter och praktikanter ingår i arbetet.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Vi ser gärna att du har ett stort engagemang och intresse för utveckling inom fysioterapin. Du har god förmåga att samarbeta med övriga yrkeskategorier, så som rehabassistenter, undersköterskor , sjuksköterskor och läkare samt viljan att förmedla och dela med dig av din kunskap. Du har också förmågan att arbeta självständigt och ta egna beslut. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert