Distriktsläkare

Distriktsläkare

Jönköping

Vi söker en distriktsläkare, gärna med erfarenhet inom äldre- och palliativ vård. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgraden kan diskuteras efter dina önskemål. Du är flexibel och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du är utvecklings- och förbättringsorienterad där du ser förändringar som utmaningar och möjligheter. Då vårt arbete är omväxlande ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation. Vi tycker att ett gott samarbete med ledning och kollegor är viktigt för dig där du värnar om ett gott samarbete och allas delaktighet. Sök tjänsten som

Distriktsläkare

Vi erbjuder dig

Du får en individuell introduktion och erbjuds möjlighet till både individuell och gemensam kompetensutveckling inom Vårdcentralerna Bra Liv. Vi har samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, vilket gör det möjligt att utvecklas inom olika områden.

Det här får du arbeta med

Ett omväxlande arbete med varierade och sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral där du tar emot planerade och oplanerade läkarbesök. Vi har också en Närakut där vi arbetar i team runt våra akuta patienter samt sköterskemottagningar och ansvar för särskilt boende med mera. Det finns möjlighet för individuell anpassning av arbetsinnehåll efter ditt intresse inom ramen för allmänmedicin. Vi arbetar hela tiden med förbättringar och utveckling av verksamheten.

För att du ska trivas hos oss

Kravet för tjänst som distriktsläkare är legitimation som allmänspecialist samt B-körkort.

Detta värderar vi högt

Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel! Att du är positiv och har lätt för att samarbeta med kollegor ser vi som en förutsättning för att du ska trivas och bidra till en god arbetsmiljö.

Mullsjö vårdcentral är en av de 30 vårdcentralerna inom Vårdcentralerna Bra Liv som drivs inom Region Jönköpings län.

Vårdcentralen har cirka 6 600 listade patienter. Vi är 25 medarbetare inom olika professioner som tillsammans bedriver vård med omtanke, helhet och kvalitet. Mullsjö kommun har nära till skog och sjö. Fina vandringsleder i vacker miljö. Välbesökt område för turister. Sveriges äldsta golfbana finns i Ryfors, strax utanför Mullsjö samhälle.

Du tar dig enkelt till Mullsjö med tåg, och endast en och en halv timmas resa från Göteborg.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert