Logoped

Logoped

Jönköping

Inspireras du av att skapa hållbara förutsättningar och erbjuda meningsfulla insatser för individer i vardagen? Medskapande, meningsfullhet och kvalitet är de kärnvärden som genomsyrar allt i vårt arbete och vi hoppas att du som logoped, tillsammans med oss på Habiliteringscentrum i Eksjö vill vara en del i att skapa möjligheter till ett gott liv i Jönköpings län. Varmt välkommen med din ansökan! Sök tjänsten som

Logoped

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad logoped med erfarenhet av eller intresse för att arbeta med Habiliteringscentrums målgrupper. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Eftersom vi arbetar regionövergripande och resor förekommer i tjänsten är B-körkort ett krav.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en unik möjlighet att utvecklas inom ditt yrke. Du bidrar med din logopedkompetens i ett tvärprofessionellt team där ni tillsammans skapar goda förutsättningar för lärande och utveckling. Erfarna logopedkollegor finns i huset liksom etablerade arbetssätt och rutiner. När du börjar hos oss har du ett stort kollegialt stöd, du kommer även att genomgå en introduktionsutbildning. 

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen.

Det här får du arbeta med

Som logoped inom habiliteringen får du arbeta inom olika logopediska områden. Det innebär ett varierande arbete med tal, språk och kommunikation, AKK, oralmotorik och ät- & sväljsvårigheter. Målgruppen för teamet är barn och ungdomar med funktionsnedsättningar i alla åldrar, från det att barnet föds tills dess att de går ut gymnasiet. Förutom kontakt med barn, ungdomar och anhöriga ges även råd och konsultation till personal. Arbetet sker främst i verksamhetens lokaler men även i hem, förskola och skola. Då arbetet är mycket varierande och du möter många olika människor är det viktigt att du har god förståelse för människors olika förutsättningar, i detta anpassar du ditt sätt att förmedla ditt budskap. Du har även lätt att sätta dig in i någon annans perspektiv.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss bör du vara en lugn och stabil person som arbetar bra både självständigt och i team. Uppgifterna du ställs inför kräver ett strukturerat arbetssätt, god planeringsförmåga och ett problemlösande och målinriktat förhållningssätt.

Eftersom du till stor del arbetar i team är det viktigt att du har lätt för att kommunicera och samarbeta, du är även målmedveten och genomför dina projekt från start till mål.

Detta värderar vi högt

Grunden för vårt arbete är mötet med barn och ungdomar som kommer i kontakt med oss utifrån sina individuella behov av habilitering.

Vårt mål är att möta personer med funktionsnedsättningar utifrån varje individs förutsättningar. Vi vill erbjuda meningsfulla insatser och inbjuda till medskapande där vi tillsammans ger möjlighet att leva ett gott liv i Jönköpings län.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert