Enhetschef

Enhetschef

Jönköping

Högst upp i Rosenlunds vårdcentrum finns en av Jönköpings största folktandvårdskliniker – Rosenlunds Folktandvård. Här arbetar 23 aktivt engagerade medarbetare med fokus på utveckling, öppen kommunikation och samarbete.

Här arbetar vi med utsikt över Vättern och närhet till innerstan med restauranger, caféer och butiker. Utöver kliniken rymmer vårdcentrumet även Odontologiska Institutionen med sin specialistkompetens, vilket underlättar kunskapsutbyte och lärande. Sök tjänsten som

Enhetschef

Vi söker

Vi söker nu efter en enhetschef till vår klinik belägen i Rosenlunds vårdcentrum. Kliniken präglas av ett öppet arbetsklimat, medarbetare som bryr sig om varandra och utsikten över Vättern är inte att förkasta!

Vi söker dig med erfarenhet av personalansvar och ledarskap. Vi ser gärna att du har en vårdutbildning i botten och arbete inom tandvården är meriterande. Vidare har du goda kunskaper i det svenska språket, muntligt och skriftligt, samt är erfarenhet av T4 meriterande.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en arbetsplats där vi strävar efter ett gott klimat, god samverkan och där medarbetare trivs. Ditt team består av 15 tandsköterskor. Uppdraget är omväxlande och spännande, där du tillsammans med dina medarbetare har stora möjligheter att påverka, forma och utveckla verksamheten.

Det här får du arbeta med

I uppdraget som enhetschef har du personalansvar över dina medarbetare. Det innebär att du planerar, leder, organiserar och samordnar det dagliga arbetet. Du utvecklar medarbetarnas kompetens, skapar trygghet och främjar en bra arbetsmiljö och ett arbetsklimat som bygger på öppenhet och delaktighet.

Enhetschefen stödjer klinikchefen i sitt uppdrag att leda och utveckla verksamheten och aktivt verka för måluppfyllelse i enlighet med uppdrag i verksamhetsplan samt övriga styrdokument.

I arbetet ingår att jobba kontinuerligt med utvecklingsfrågor som rör både verksamhet, personal och kompetensförsörjning. Utöver ovan nämnda uppgifter kan du även arbeta i din grundprofession.

Detta värderar vi högt

På vår klinik är alla professioner lika viktiga och vi arbetar tillsammans för att ge våra patienter, unga, gamla, friska och sjuka, den bästa vård vi kan ge. Vi handleder varandra för att ständigt utveckla kompetens och kvalitet och vi försöker att hålla oss uppdaterade i vad som händer i tandvården runt om oss. Vi tror på individens ansvar för sig själv och gruppen och med mycket skratt och humor har vi bra verktyg för en god social arbetsmiljö.

Folktandvården är en del av Region Jönköpings län. Vårt viktiga folkhälsouppdrag handlar om att bidra till en god munhälsa, hela livet i hela länet.

I verksamheten finns 26 allmäntandvårdskliniker utspridda i länet samt specialisttandvård vid Odontologiska Institutionen, med nio olika specialistområden. Folktandvården verkar i ett expansivt län, där Region Jönköpings län tar sin del av ansvaret för att genom satsningar inom bland annat kultur och näringsliv verka för ett bra liv i en attraktiv region.

Vi ser mångfald som en styrka och något vi eftersträvar på alla våra arbetsplatser. Våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet. Tillsammans är vi en stor kraft.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert