Tandsköterska

Tandsköterska

Jönköping

Välkommen till Käkkirurgiska kliniken! På Ryhovs sjukhusområde ligger Käkkirurgiska kliniken, som tillsammans med orofacial medicin, klinisk bettfysiologi och odontologisk radiologi, bildar en stor enhet med ungefär 65 medarbetare. Sök tjänsten som

Tandsköterska

På en stor klinik som vår, är möjligheterna många. Utifrån intresse och ambition kan rollen utvecklas i olika riktningar. Vi är samtidigt en tillräckligt liten klinik för att ”käkkirurgens” tandsköterskor i samtliga specialiteter ska kunna ha en chef och gemensamma möten – vilket både leder till en kollegial gemenskap och kunskapsutbyte över gränserna. 

På Käkkirurgiska kliniken utökar vi nu bemanningen för att kunna inleda nya, spännande uppdrag och söker därför två tandsköterskor.

Vi söker

Dig som är utbildad tandsköterska med intresse för Käkkirurgi. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från tandsköterskeyrket, vidare också från journalsystemet T4.

Vi ställer krav på att du ska kunna uttrycka dig väl både i tal och skrift i svenska språket.  

För tjänsten krävs B-körkort.

Som person är du nyfiken, ambitiös och lyhörd. Du bidrar till gruppen med din positiva inställning, initiativförmåga och samarbetsvillighet. Du värdesätter att jobba med människor och bemöter både patienter och kollegor på ett professionellt och omsorgsfullt sätt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Vi har ett gediget introduktionsprogram för dig som är ny medarbetare. Du blir del av ett större sammanhang, där vi samarbetar specialiteterna emellan för att nå bästa resultat för våra gemensamma patienter. På kliniken bedrivs utbildning och även forskning.

Under din fortsatta karriär hos oss erbjuds du flera möjligheter till kompetensutveckling för att du ska få växa, både personligt och professionellt!

Har du inte tidigare studerat operationssjukvård för tandsköterskor så är det en av utbildningarna som kommer att erbjudas under din anställning här hos oss.

Som medarbetare i Folktandvården omfattas du av trygga, rättvisa och förmånliga anställningsvillkor. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Vi erbjuder exempelvis flyttbidrag upp till 20 000 kr för dig som flyttar till länet och friskvårdsbidrag på 3000 kr/ år.

Det här får du arbeta med

Som tandsköterska på vår klinik erbjuds du en spännande tjänst med stor variation i ett gott arbetsklimat. Hos oss får du ett omväxlande arbete där det ingår operationsassistans, sterilarbete och övriga sedvanliga tandsköterskeuppgifter. Vi ser att du på sikt kommer att ingå i käkskadejouren och den akuta verksamheten. Utifrån dina egna erfarenheter, intressen och kunskaper finns det god utvecklingspotential i ditt dagliga arbete.

Att vara medarbetare inom RJL

Som medarbetare i Region Jönköpings län gör du skillnad för många – på riktigt. Oavsett yrke har vi alla samma uppdrag – att bidra till att göra livet bättre, roligare och friskare för länets alla invånare. I en stor organisation finns också stora möjligheter där vi samarbetar över gränserna och lär av varandra. Hos oss är kompetensutveckling inte bara utbildning, det är en del av det dagliga arbetet.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert