Biomedicinsk analytiker

Biomedicinsk analytiker

Jönköping

Vill du vara en del i ett härligt, engagerat gäng? På klinisk fysiologi arbetar vi omväxlande, stimulerande och varierande, det vi gör har betydelse för patienten. För oss är det viktigt med delaktighet och att ha roligt på arbetet. Varmt välkommen med din ansökan! Sök tjänsten som

Biomedicinsk analytiker

Vi söker

Nu söker vi dig som vill vara en del av vår trevliga personalgrupp, du är utbildad legitimerad biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk fysiologi.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med undersökningar inom klinisk fysiologi. Har du även erfarenhet av ultraljud ser vi det som positivt.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete i en modern och utvecklingsintensiv verksamhet med engagerade kollegor. Vi är en arbetsplats som växer och i nuläget är vi ett gäng på 65 personer som är stationerade på tre orter i regionen, vi står för hela länets kliniska fysiologi.

Klinisk fysiologi är en länsgemensam klinik, vilket möjliggör goda samarbeten och utbyten av värdefull kompetens. Tillsammans har vi en trivsam arbetsmiljö och besitter hög kompetens.

Vi erbjuder dig ett vikariat med placeringsort Eksjö. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda på dagtid.

Det här får du arbeta med

Som biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk fysiologi kommer du att självständigt få arbeta med att bland annat utföra undersökningar som ultraljud hjärta/kärl, EEG, holterkoppling och analys, bukaortascreening samt bentäthetsmätning.

Både enskilt arbete och arbete i team förekommer och du behöver därför vara bekväm i båda dessa situationer. I teamet arbetar ni tillsammans för en god arbetsmiljö och mot verksamhetens gemensamma mål.

För att du ska trivas hos oss

För att du skall trivas hos oss är det viktigt att du tycker om att arbeta för god kvalitet. Du har god förmåga att själv strukturera ditt arbete i allt ifrån planering och prioritering till genomförande och utvärdering.

Klinisk fysiologi utvecklas ständigt och för att du ska trivas är det viktigt att du tycker om att arbeta i en utvecklande miljö där vi förespråkar att du även arbetar med förbättringsarbete för att höja kvalitén och förbättra flöden på arbetsplatsen. Du kommer att vara del i en grupp där vi arbetar mot gemensamma mål. Det är därför viktigt att du som söker har lätt för att samarbeta.

Det är viktigt att du kan arbeta på ett strukturerat arbetssätt och kan prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du är flexibel och självgående, vilket betyder att du driver processer framåt och ser möjligheter i en förändring. Vidare är du medveten om mål och kvalitetsstandard tillsammans med en pedagogisk insikt och alltid ser till patientens bästa.

Detta värderar vi högt

Klinisk fysiologi uppfyller högt ställda krav på undersöknings- och svarskvalitet, teknisk kvalitet och organisation. Därför är vi stolta över att klinisk fysiologi är ackrediterad enligt den internationella standarden SS-EN ISO/IEC 17025.

Att vara medarbetare inom RJL

Som medarbetare i Region Jönköpings län gör du skillnad för många – på riktigt. Oavsett yrke har vi alla samma uppdrag – att bidra till att göra livet bättre, roligare och friskare för länets alla invånare. I en stor organisation finns också stora möjligheter där vi samarbetar över gränserna och lär av varandra. Hos oss är kompetensutveckling inte bara utbildning, det är en del av det dagliga arbetet.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert