Sjuksköterska, ortopedi

Sjuksköterska, ortopedi

Jönköping

Det bästa med att jobba på ortopedmottagningen är att det är omväxlande och roligt. Vi har bra sammanhållning och skrattar ofta. Det är helt enkelt roligt att gå till jobbet. Vi har ett positivt patientklientel och vi möter patienter i alla åldrar. Patienterna är nöjda och säger ofta att det är tur att vi finns, säger Annelie som arbetar som sjuksköterska på ortopedmottagningen på Värnamo sjukhus. Sök tjänsten som

Sjuksköterska

Vi söker

Är du sjuksköterska, gillar du ortopedi och vill du arbeta på ett av Sveriges absolut bästa sjukhus? Då är det nu du ska söka jobb hos oss!

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska till ett vikariat på ortopedmottagningen på Värnamo sjukhus. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom ortopedi, och ännu lite bättre är det om du även har erfarenhet av mottagningsarbete. Det betyder mycket för oss att du har en entusiastisk attityd till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och ett professionellt förhållningssätt.

Anställningen är ett vikariat på heltid från och med den 1 maj 2023 till och med den 31 augusti 2024, alternativt att vi kommer överens om andra datum i anslutning till den angivna perioden.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett bra arbetsklimat och en trygg arbetsgrupp med kompetenta medarbetare som har flera års erfarenhet. För att du ska få en bra start på ditt nya jobb får du en individuellt anpassad introduktion. Både under introduktionsfasen och i senare faser har du ett nära samarbete med övriga sjuksköterskor och med undersköterskor, läkare och vårdadministratörer på mottagningen.

Verksamheten på ortopedmottagningen pågår på dagtid på vardagar. Det blir också dina arbetstider, men de kan komma att ändras vid behov.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen.

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter består av telefonrådgivning, bokning och planering av patientbesök. Du har egen sjuksköterskemottagning dit patienter som är höft- och knäprotesopererade kommer för sårkontroll. Du medverkar vid förberedelsearbetet inför patientens operation, både i direkt patientarbete och i det administrativa planeringsarbetet. Du koordinerar mottagningsflöden och ser till att patientens besök blir en välfungerande länk i vårdprocessen.

Ditt arbete sker i nära samarbete med kollegor, övriga yrkesgrupper på kliniken och i samverkan med våra samarbetspartners. Vi utvecklas genom erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar varandra till kreativa lösningar. Tillsammans med flera olika yrkesgrupper deltar du också i förbättringsarbeten som utvecklar både verksamheten, dig och dina arbetskamrater. Vi är en arbetsplats med ett positivt klimat och med korta beslutsvägar.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss är du intresserad av att hjälpa andra och du är tillmötesgående i ditt bemötande. Du är en bra lyssnare och har en god kommunikativ förmåga att uttrycka dig och bemöta våra patienter på ett professionellt sätt. Du är van vid att arbeta självständigt och har lätt att anpassa ditt arbete till ändrade omständigheter.

Du tar ansvar för att planera och prioritera ditt arbete, samtidigt som du är en del i teamet. I vårt samarbete skapar vi gemensamt motivation och arbetsglädje. Vi ser gärna att du har förmåga – och intresse av – att hantera och navigera i IT-system. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert