Tandläkare

Tandläkare

Jönköping

I centrala Jönköping hittar du stadens största folktandvårdsklinik – Hälsan Folktandvård. Här finns möjlighet att avnjuta en fika eller lunch utomhus på vår innergård, eller varför inte i parken intill! I närheten finns också restauranger, fik och matbutik.

Här är vi 30 medarbetare med olika lång erfarenhet vilket möjliggör att vi kan erbjuda alla typer av behandlingar. På Hälsan Folktandvård erbjuder vi modern tandvård av hög kvalité och söker nu dig som vill vara med och vidareutveckla vår klinik! Sök tjänsten som

Tandläkare

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare med ett intresse för både barn-och vuxentandvård, dig som är nyexaminerad eller mer erfaren. Vi söker dig som trivs i kontakten med människor, patienter såväl som kollegor, och är mån om att ge god service och ett gott bemötande. Vi tror att du som person är trygg, kvalitetsmedveten och en stjärna i teamet!

Vi tror att du har goda kunskaper i svenska språket i tal- såväl som skrift. B-körkort är meriterande då det kan förekomma resor i tjänsten.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett omväxlande arbete som ger dig kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt för att förbättra verksamheten och du har goda möjligheter att vidareutvecklas och engagera dig i frågor som ligger dig varmt om hjärtat.

Är du nyexaminerad får du en individanpassad handledning där du också förväntas vara nyfiken och ställa många frågor. Har du yrkeserfarenhet hoppas vi att du kan dela med dig av din kunskap. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag till alla våra medarbetare och för dig som flyttar hit erbjuder vi flyttbidrag på upp till 20 000 kronor. 

Det här får du arbeta med

I din vardag kommer du att möta patienter i alla åldrar, och med olika bakgrunder, som du utför allt från enklare undersökningar till mer avancerade behandlingar på. Du får därför användning av hela din yrkeskompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både nyfikenhet och empati. Vi har också påbörjat resan mot ett mer digitalt flöde.

Som tandläkare hos oss inom Folktandvården Region Jönköpings län spelar du en viktig roll i vårt folkhälsofrämjande arbete. Du arbetar tätt tillsammans med övriga kollegor på kliniken. Det är du som genomför den långsiktiga helhetsbedömningen av patienten.

För att du ska trivas hos oss

Vi letar efter dig som delar Folktandvårdens vision och värderingar. Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Hos oss är det viktigt att trivas, både för medarbetare och patienter, därför är gott bemötande en viktig del av ditt arbete med att skapa trygghet och delaktighet.

Din professionalism är viktig för att värna om både patientsäkerhet och kvalitet på behandlingen, något vi tror att du är bra på.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är den 28 februari.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Folktandvården är en del av Region Jönköpings län. Vårt viktiga folkhälsouppdrag handlar om att bidra till en god munhälsa, hela livet i hela länet.

I verksamheten finns 26 allmäntandvårdskliniker utspridda i länet samt specialisttandvård vid Odontologiska Institutionen, med nio olika specialistområden. Folktandvården verkar i ett expansivt län, där Region Jönköpings län tar sin del av ansvaret för att genom satsningar inom bland annat kultur och näringsliv verka för ett bra liv i en attraktiv region.

Vi ser mångfald som en styrka och något vi eftersträvar på alla våra arbetsplatser. Våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet. Tillsammans är vi en stor kraft.

Mer information om Folktandvården hittar du www.rjl.se/folktandvarden

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert