Leg läkare

Leg läkare

Stockholm

Vill du arbeta med människor som är i stort behov av sjukvård och där små insatser har stor betydelse? Då ska du söka till Tensta vårdcentral. Vi söker nu

Leg läkare

Vi tycker om att ha trevligt tillsammans och engagerar oss mycket för våra patienter och för varandra. Vi strävar mot en ett arbete där kontinuitet och teamarbete ska främjas. Genom att utgå från våra patienters behov vill vi sätta kvalitén och patientsäkerheten i fokus. Ambitionen är att Tenstas invånare ska få en så jämlik vård som möjligt.

Kvalitetsarbetet sker via olika arbetsgrupper där alla i teamet gemensamt tar ansvar för att ständigt förbättra vården. Det ger en möjlighet för alla i verksamheten att fördjupa sig lite extra i de patientgrupper som man är särskilt intresserad av.

På vårdcentralen har vi astma/KOL-mottagning, diabetessköterskor, distriktssköterskemottagning, hemsjukvård och äldremottagning. Med alla dessa mottagningar så eftersträvar vi i möjligaste mån personlig kontinuitet. Sedan flera år arbetar vi även med Hälsoprojektet och har samarbete med rehab vilket ger oss möjlighet att ha en fysioterapeut på plats en dag i veckan. Vi har dessutom en rehabkoordinator på plats två dagar i veckan.

Möjligheten att inflytande över sin egen tidbok och arbetsdag bidrar till en bättre arbetsmiljö. Vi har även en längre sammanhållen administrationstid på 3,5 timmar per vecka utöver de dagliga administrationstillfällena.

I olika arbetsgrupper tar vi ansvar för att ständigt förbättra oss, det ger en möjlighet för alla i verksamheten att fördjupa sig lite extra i de patientgrupper som man är särskilt intresserad av.

Låter det här som en verksamhet du tror att du skulle trivas i? Då ser vi fram emot att höra av dig!

Beskrivning av tjänst

Vi söker nu legitimerad läkare för arbete på vår mottagning. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Du kommer till en vårdcentral med:

– Bra arbetsmiljö

– Stora möjligheter att utforma din egen arbetsdag

– Möjlighet till regelbunden fortbildning

– Vi tillämpar flexibel arbetstid

I tjänsten ingår arbete med:

– Utredning och behandling av patienter på mottagningen

– Utredning och behandling av patienter med akuta sjukdomar och besvär

– Utveckling av verksamheten

Vi arbetar för att uppnå god kvalitet och nöjda patienter.

Kvalifikationer

Du är legitimerad läkare och har behörigheter att verka inom svensk sjukvård vilket är ett krav.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom primärvården.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är flexibel, engagerad, positiv och intresserad samt har god organisationsförmåga, kan arbeta självständigt och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform/Tjänstgöringsgrad

Tidsbegränsad anställning om 6 mån med, möjlighet till förlängning på deltid/heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

– tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

– ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

– krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert