Säkerhetstekniker

Säkerhetstekniker

Stockholm

Är du en erfaren säkerhetstekniker som är sugen på nya utmaningar? Vill du arbeta på ett familjärt företag som värdesätter en trivsam arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter? Trivs du i en variationsrik roll där du får vara med och påverka? Då kan du vara Larm & Teletjänst Säkerhets nya säkerhetstekniker, ansök idag!

I tjänsten som säkerhetstekniker hos Larm & Teletjänst Säkerhet AB kommer du att arbeta med installation och service av inbrottslarm, passagesystem & kamerasystem. Du arbetar både självständigt och i team med att säkerställa att kundernas säkerhetssystem fungerar optimalt. Tjänsten innebär mycket frihet under eget ansvar och du kommer att ha möjlighet att planera dina egna arbetsdagar. Hos Larm & Teletjänst Säkerhet kan du forma rollen efter din erfarenhet och ambition!

För att lyckas i denna roll har du:

  • Minst 1 års erfarenhet som självgående säkerhetstekniker
  •  B-körkort
  • Svenska i tal & skrift

Det är meriterande om du har flerårig erfarenhet som säkerhetstekniker med ett uppbyggt nätverk.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är flexibel, lyhörd, engagerad och resultatinriktad. Du har en positiv inställning och sätter stolthet i att utföra dina arbetsuppgifter med noggrannhet och med hög kvalitet. Du är en social och pedagogisk person som gillar att ha löpande kundkontakt. Utöver det ser vi att du vill utvecklas i din roll som säkerhetstekniker och gillar att ta egna initiativ.

Vi förutsätter att du inte har anmärkningar i polisens belastningsregister och kontroll görs innan anställning.

Vi erbjuder dig:

  • En omhandtagande arbetsgivare som värdesätter utvecklingsmöjligheter
  • Ett välmående bolag under tillväxt
  • Interna utbildningsmöjligheter

I denna rekrytering samarbetar Larm & Teletjänst Säkerhet AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

Larm & Teletjänst Säkerhet AB är ett mindre och familjärt företag som gillar korta beslutsvägar och raka puckar. Larm & Teletjänst Säkerhet i Bromma AB är verksam inom säkerhetssystemtjänster. Larm & Teletjänst AB erbjuder fastighetsägare och förvaltare beprövade lösningar och produkter inom brand och säkerhet. Deras kunder är lokal- och driftansvariga på såväl privata och offentliga företag som organisationer och statliga förvaltningar. Larm & Teletjänst Säkerhet samarbetar med ett flertal bygg- och konstruktionsföretag samt byggnads- och fastighetskonsulter. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 2020 med ägare med flera års erfarenhet i säkerhetsbranschen.

Låter detta som något för dig? Välkommen att skicka in din ansökan redan idag.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer