Projektledare

Projektledare

Strängnäs

Är du en driven projektledare inom byggprojekt och har erfarenhet av totalentreprenader? Trivs du i en lärorik och utvecklande roll där din tekniska kompetensnivå kommer till användning? Vill du arbeta med högprofilerade projekt med hjälpsamma och kompetenta kollegor?

Känner du att detta stämmer in på dig, tveka då inte att söka tjänsten som projektledare!

I tjänsten som projektledare hos BJ Entreprenad AB leder du byggprojekt hela vägen från start till mål. Projekten varierar i storlek och omfattning. Det rör sig ofta om hallbyggnader innefattande grund, stomme, el, ventilation, VS och bygg. Ett annat exempel är större stomentreprenader med stål och prefabricerad betong. Du ansvarar bland annat för samordning och ledning av projektresurs, tidsplanering, ekonomistyrning, ÄTA-hantering, upphandling av material och underentreprenörer, delaktighet i försäljnings- och anbudsarbete samt sammanställning av förfrågningsunderlag. Du som projektledare ansvarar för flera projekt samtidigt och i varje projekt utvecklar du så klart även en god kundrelation.

Placeringsort är Strängnäs eller Stockholm.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Flerårig erfarenhet i ledande befattning inom byggbranschen
  • Gedigen affärsförmåga inom projektplanering och ledning
  • Tidigare erfarenhet av bygg & installationer såsom el, ventilation & VS
  • Starka muntliga, skriftliga och organisatoriska färdigheter

Relevant eftergymnasial utbildning är även meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är proaktiv, självständigt och driven av affärer. Din förmåga av samarbete, planering och utförande värdesätts där du på sikt ser dig själv som en ledare.

BJ Entreprenad AB erbjuder dig:

  • En del av ett välmående och sammansvetsat team med spännande och unika projekt
  • En central roll med korta beslutsvägar där du får vara med att påverka.
  • Konkurrenskraftig lön & förmåner

I denna rekrytering samarbetar BJ Entreprenad AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se eller Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företeget

BJ Entreprenad är ett familjeägt företag med utgångspunkt i Strängnäs där både kontor och fabrik ligger stationerade. Kärnan i verksamheten är tillverkning och montage av stålstommar. Företaget är uppdelat i tre olika bolag: montage-, tillverkning och entreprenadbolag. Entreprenadbolaget BJ Entreprenad AB erbjuder nyckelfärdiga koncept inom framför allt kommersiella fastigheter och de mer större och multidisciplinära projekten. Totalt sysselsätts ca 80 personer och omsätter ca 400 miljoner SEK.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer