Fordonsmekaniker

Fordonsmekaniker

Enköping

Letar du efter att ta nästa steg som Fordonsmekaniker? Trivs du att arbete i team och gillar variation? Drivs du av att lösa problem och har ett tekniskt intresse? Då är du rätt person för oss, ansök idag!

Som Fordonsmekaniker hos oss kommer att utföra allt från enklare service till djupare felsökning, diagnos och reparationer. Vi ser att du är självgående i ditt arbetssätt och inte vara rädd att ta i där det behövs. Har du tidigare arbetat AC och kyla är det meriterande. Eftersom vi är ett expansivt företag så erbjuder vi goda möjligheter att utvecklas och växa!

För att lyckas i denna roll har du:

  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet fordonsmekaniker
  • Gymnasiebehörighet
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift

Vi lägger stort fokus på dina personliga egenskaper och ser att du är en positiv person med ett genuint människointresse. Du lever med övertygelsen om att kunden alltid har rätt och strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Du gillar att arbeta i en utvecklande miljö där man ser möjligheterna framför problemen och du ser det som en självklarhet att man som kollegor hjälper varandra för att nå bästa resultat.

Vi erbjuder dig 

  • En roll att växa i
  • Ett familjärt företag där vi gärna ser att du kommer med förslag och förbättringsåtgärder

Låter detta som rätt möjlighet för dig?

Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar BMC Transportkyla med Rekryteringsföretaget Jobway AB . Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Ludvig Grapengiesser, Tel: 0730279922 ludvig.grapengiesser@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget

BMC Transportkyl har arbetat med underhåll och service av transportkylaggregat i tre årtionden. Vi har haft tid att finslipa vår kompetens och den sammanlagda erfarenheten spänner över ett halvt sekel. Det gör oss ledande inom transportkyla. Som företag arbetar vi kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet och utbildning av personal är en viktig del i det arbetet. Vi är idag 14 anställda som var och en bidrar till lagbygget BMC. Vi har idag tre serviceverkstäder. Haninge, Tumba och vår nyöppnade verkstad i Enköping. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer