Ledande Montör

Ledande Montör

Är du en driven elektriker som vill bli ledande montör? Vill arbeta på ett företag som värdesätter en trivsam arbetsmiljö och goda utvecklingsmöjligheter? Trivs du efter en variationsrik roll där du får vara med och påverka? Då kan du vara Torpheimergruppens nya elektriker, ansök idag!

I tjänsten som ledande montör hos Torpheimergruppen arbetar du med variationsrika uppdrag inom fastighetstekniska installationer, service och mindre entreprenader i centrala och södra Stockholm. Arbetet innefattar bland annat utförande av mindre serviceärenden, ha löpande kundkontakt, samt på lång sikt avlasta projektledaren med att räkna på jobb och fakturering. Utöver traditionella el-projekt utförs även installation av laddboxar. Du har din bas på kontoret i Årsta och utgår hemifrån i servicebil. Du har även möjlighet att vara med och forma din roll efter din erfarenhet och ambition!  

För att lyckas i denna roll:

  • Är du fullbetald elektriker
  • Dokumenterad erfarenhet av service och installationsprojekt
  • ECY-certifikat
  • B-körkort
  • Svenska i tal & skrift
  • Det är även meriterande om du har arbetat som ledande montör.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är en lösningsorienterad, initiativtagande och har ett högt servicetänk. Du är en social och pedagogisk person som gillar att ha löpande kundkontakt. Utöver det ser vi att du vill utvecklas i din roll som elektriker.

Vi erbjuder dig:

  •  Ett välmående bolag under tillväxt
  • En omhandtagande arbetsgivare som värdesätter utvecklingsmöjligheter och frihet under ansvar
  • Konkurrenskraftig lön och förmåner  

I denna rekrytering samarbetar Torpheimergruppen med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se och Ludvig Grapengiesser, ludvig.grapengiesser@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

Torphemiergruppen grundades 2001 och har sen dess expanderat sin verksamhet och är idag aktiva i Östergötland och Stockholm. Torpheimerkoncernen är ett av de större privatägda installationsföretagen i Sverige. Koncernen omsatte 2020 ca 280 mkr och har ca 140 anställda. Verksamheten bedrivs inom områdena El, El Kraft, VS, Ventilation, Byggnadsautomation, konstruktion samt inom energiområdet (utredningar, energioptimering, energideklarationer mm). Torpheimer i Stockholm AB hjälper dagligen företag och privatpersoner med elinstallationer, både i nyproduktion och ombyggnation. De har bred kompetens och lång erfarenhet av alla typer av installationer i bostäder, kontor och industrier. Oavsett om det gäller en stor entreprenad eller en mindre installation i hemmet hjälper vi er att komma från idé till färdig anläggning.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer