Elektriker, Stockholm

Elektriker, Stockholm

Stockholm

Är du en branschkunnig och driven elektriker? Vill arbeta på ett företag som värdesätter en trivsam arbetsmiljö med hög laganda? Trivs du efter en variationsrik roll med frihet under ansvar? Då kan du vara Sentexas nya serviceelektriker, ansök idag!

I tjänsten som elektriker hos Sentexa AB arbetar du med variationsrika uppdrag inom service & mindre entreprenad. Arbetet innefattar bland annat löpande underhållsarbeten, ny-& ominstallationer samt kontorsanpassningar. Utöver traditionella el-projekt utförs även installation av laddboxar och solceller. Du utgår hemifrån i servicebil och jobbar både självständigt och i team. Sentexa AB arbetar främst Södra Stockholm med omnejd.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Minst 4 års erfarenhet som elektriker
  • Relevant utbildning inom el
  • B-körkort
  • Svenska i tal & skrift

Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av solceller & laddboxar.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är en lösningsorienterad lagspelare som har ett högt servicetänk. Du är en social och pedagogisk person som gillar att ha löpande kundkontakt för att ge service på högsta nivå. Utöver det ser vi att du vill utvecklas i din roll som elektriker tillsammans med stöttande och erfarna kollegor.

Vi erbjuder dig:

  • Ett välmående bolag under tillväxt där alla är med och skapar framtiden för företaget
  • En omhandtagande arbetsgivare som värdesätter gemenskap och tillhörighet
  • Familjär företagskultur med låg personalomsättning
  • Ledande roller rekryteras och skolas i företaget enligt en fast strategi från ledningen

I denna rekrytering samarbetar Sentexa AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

Sentexa AB arbetar med el-, tele- och datainstallationer i Stockholmsområdet och utför alla typer av elarbeten till företag, organisationer och förvaltningar. De arbetar efter beprövad kvalitets- och miljöplan och strävar efter att ligga i framkant för minska total miljöbelastning.

Sentexa AB ägs sedan 2022 av Novedo AB som förvärvar lönsamma bolag med en beprövad affärsmodell, utvecklad nischposition och sund affärskultur. Sentexa AB drivs under eget varumärke.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer