Kyltekniker till Dalarna

Kyltekniker till Dalarna

Ludvika

Bergslagskyl är sedan 1952 ett väletablerat kylföretag i branschen, med sin huvudsakliga verksamhet i mellansverige med kontor i Ludvika och Stockholm.

Bergslagskyl behöver stärka sitt team i Dalarna med en kyltekniker

Som kyltekniker kommer du att huvudsakligen att arbeta med installation och service av kommersiella kylanläggningar. Företaget arbetar också med skolkök inom Dalarnas kommuner.
För att lyckas i rollen har du arbetat minst 3 år som kyltekniker. Du kommer oftast att utgå till jobben hemifrån – beroende på vart jobben är geografiskt. Kontoret är i Ludvika men du kan bo ca 10 mil ifrån utan problem, exempelvis i Borlänge eller Falun.
Krav

  • Kylcertifikat
  • Gillar installationer av stora och små kylanläggningar
  • Serviceinriktad
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift

Meriterande

  •  El-behörighet
  • Erfarenhet av styr och- regler

Som person gillar du service och att träffa nya människor. Du drivs av att göra ett bra jobb och gillar när det händer saker, samt att vara självgående.

Du erbjuds en väldigt fri och självgående roll där du har stora möjligheter att utvecklas inom din roll som kyltekniker. Du kommer till ett företag med positiva och glada kollegor som hjälper varann. Bergsslagskyl har självklart kollektivavtal och erbjuder fina förmåner som exempelvis sjukförsäkring, friskvård, rikskort, tjänstepension, fri telefon, dator för den som vill och en generös lön. För Bergslagskyl att det viktigt att du som anställd är nöjd.

Känner du att denna beskrivning stämmer bra in på dig och vad du söker? Tveka inte med att skicka in din ansökan snarast. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. I denna rekrytering samarbetar Bergslagskyl med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jenniefer Berg på mail: jenniefer.berg@jobway.se

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer