Brunnsborrare

Brunnsborrare

Trivs du i en arbetsmiljö där man arbetar i team och har mycket frihet under ansvar? Är du självständig och värdesätter en lätt och öppen företagskultur? Trivs du med varierande arbetsdagar där den ena dagen inte är den andra lik? Då vill vi höra mer om dig. Läs vidare och ansök redan idag

Som brunnsborrare på Borrspecialisten kommer du att arbeta med brunns, energiborrning och andra typer av entreprenad bergborrningar. Du kommer utgå hemifrån i din företagsbil och arbeta i Stockholm, du har även möjlighet att arbeta i hela Sverige. Du kommer att arbeta tillsammans med en kollega och ha förmånen att planera dina egna arbetsdagar.

För lyckas i den här rollen har du:

  • Ett års erfarenhet som brunnsborrare
  • Alternativt maskinförare med borrerfarenhet
  • B-körkort
  • Kundvana

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och ser att du har en socialkompetens, trevlig och driven. Du trivs att arbeta tillsammans med en kollega och har förmånen att planera dina arbetsdagar. Du har en god fysik och ser dig själv som självständig. Du är kvalitetssäker och är van vid kundkontakt.

Borrspecialisten erbjuder dig:

  • Frihet under ansvar
  • Varierade arbetsdagar
  • Familjär företagskultur

I denna rekrytering samarbetar Borrspecialisten med Jobway Rekrytering. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Andrea Larsson andrea.larsson@jobway.se Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Borrspecialisten AB: Borrspecialisten AB är ett andra generationens familjeföretag som har sina rötter från Borr & Sprängspecialisten. Thomas Karlsson startade sitt brunnsborraräventyr 1999 och VD Antonio Nilsson har arbetat sig upp i företaget sedan 2006 och blev firmatecknare 2013.

Idag arbetar dem med entreprenader inom bergvärmare, vattenbrunnar, grundförsäkring, bergsprängning, bergsförstärkning, pålning, borrad spont samt därmed förenlig verksamhet. Deras affärsområde BS konsulting erbjuder även expertis inom deras kärnområden där man kan anlita Borrspecialisten som konsulter och projektledare.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer