Fordonstekniker

Fordonstekniker

Södertälje

Vill du arbeta på ett företag som har en familjär och social miljö? Är du en person som trivs med ansvar och ständigt strävar efter bästa kvalité? Har du även kompetens av kylteknik? Då vill vi gärna höra mer om dig. Ansök idag!

Som Fordonstekniker på TJ Fordonservice kommer du arbeta med kyltekniska lösningar inom fordon och transportbranschen. Du kommer få möjligheten att driva egna projekt med allt från service och reparation till beställning, där målet alltid är att erbjuda förstklassig service. Rollen kommer att utgå från verkstaden i Södertälje.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Några års arbetslivserfarenhet som kyltekniker alternativt erfarenhet som lastbilstekniker
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift

Vi ser det som meriterande om du har C-körkort samt erfarenhet av service lastbilar.

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper och ser att du som person är ödmjuk samt kan hantera arbetsuppgifter på ett lösningsorienterat och flexibelt sätt. Vi ser gärna att har ett intresse för fordon samt har viljan att ständigt utvecklas.

TJ fordonservice erbjuder dig:

  • Frihet under ansvar
  • Ett sammansvetsat organisation med god gruppdynamik
  • Möjlighet till utveckling

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar TJ fordonservice med Rekryteringsföretaget Jobway AB . Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Ludvig Grapengiesser, Tel: 0730279922 Ludvig.grapengiesser@jobway.se Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om TJ fordonservice:

Johan Bergström och Tommy Wittlock startade 2009 verksamheten på det tidigare militärområdet Almnäs (Ing1) utanför Södertälje. Hösten 2010 fick vi möjlighet att hyra verkstaden i BST’s nyförvärvade lokaler i Södertälje. Vi finns i Morabergs industriområde vid E4:ans norra avfart. Vi har idag nio mekaniker i vår verkstad samt är sedan en tid tillbaka auktoriserade för DAF, BPW och Mitsubishi kylaggregat.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer