Servicetekniker

Servicetekniker

Stockholm

Är du en självgående servicetekniker som trivs i en roll där du arbetar med frihet under ansvar? Har du tidigare erfarenhet utav service och reparationer på vitvaror? Värdesätter du att vara en del utav ett företag med god gemenskap?

Då vill vi höra mer om dig, ansök idag!

I tjänsten som servicetekniker utgår du hemifrån i din servicebil. Du planerar och styr dina egna dagar. I rollen kommer du att arbeta med främst service och reparation utav vitvaror såsom kyl, frys, spis och diskmaskin. Det är viktigt att du trivs i en självständig roll och är van vid kundkontakt.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Minst 3 års erfarenhet utav vitvaror
  • B-körkort
  • Behärskar svenska i tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du är van vid kundkontakt, serviceminded och trivs med att ha många bollar i luften.

Vi erbjuder dig:

  • En roll i ett företag med familjär atmosfär
  • Varierade arbetsdagar
  • God gemenskap
  • Ett arbete med frihet under ansvar

I denna rekrytering samarbetar Samuelssons Vitvaruservice med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Lina Martinsson, lina.martinsson@jobway.se . Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

Samuelssons Vitvaruservice arbetar med service och reparation utav vitvaror i fastigheter och lägenheter. Företaget har mångårig erfarenhet av service och installationer på vitvaror med fokus på tvättstugor. De reparerar, säljer och monterar de flesta märkena på marknaden. Samuelssons Vitvaruservice utför även ombyggnad av tvättstugor efter förfrågan.-

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer