Teknisk projektledare

Teknisk projektledare

Södertälje

Har du ett tekniskt intresse och vill vara en del av ett företag som är i en spännande tillväxtresa? Besitter du erfarenhet av projektledning? Vill du vara en del av ett sammansvetsat och tight team och arbeta direkt mot globala börsnoterade kunder? Då vill vi höra mer om dig, ansök idag!

Som teknisk projektledare hos Aquagas kommer du: Arbeta i ett teams där du ansvarar för projektledning mot ett antal utvalda kunder, från offert till leverans. Detta inkluderar kalkyl, inköp, dokumentation, tillverkning, samt uppföljning/kontakt med kund under hela processen.

Rollen innebär ett varierat och utvecklande arbete där den ena dagen inte är den andra lik. Det är därför viktigt att du är självständig, driven och har viljan att kunna utvecklas.

Vi söker dig med:

·  Minst 3 års högskolekompetens

· Alternativt minst fem års erfarenhet av teknisk projektledning och med naturvetenskaplig gymnasieexamen

·  Goda kunskaper i engelska i tal och skrift

·  Van att driva egna projekt och intresse för att kunna utvecklas

·  Tekniskt intresse

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du är självständig, driven och har ett tekniskt intresse. Din förmåga av kommunikation, planering och ansvar värdesätts där din positiva anda speglar dig som person och verksamheten.

Du erbjuds:

· En roll i ett sammansvetsat team med god gruppdynamik

·Arbete inom en platt organisation

·Eget ansvar med möjlighet till flexibel arbetstid

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV alternativt kort info om dig själv med info om nuvarande tjänst och erfarenheter! I denna rekrytering samarbetar Aquagas med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult lina.martinsson@jobway.se och rekryteringskonsult Andrea Larsson andrea.larsson@jobway.se på mejl. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om AQUAGAS: AQUAGAS är specialiserade på rening av trycksatta gaser och framför allt rening av vätgas. 30 år i branschen har de varit med och utvecklat både produkter och lösningar, inte bara för deras kunder, utan även för branschen som sådan. Tillsammans med deras kunder utvecklar Aquagas och levererar maskiner och utrustning som renar gas. Den störta tillverkning sker i Södertälje, strax söder om Stockholm. En mindre del av tillverkningen sker i Tranås. Aquagas kunder finns runt om i världen, de allra flesta kunderna finns utanför Sveriges gränser.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer