Projektledare, med VD-ambitioner

Projektledare, med VD-ambitioner

Göteborg

Är du en person som trivs i en ansvarsfull nyckelroll i en internationell koncern där kvalité och tillväxt är hörnstenarna? Har du arbetat som ledare inom industri/bygg/teknik och vill växa in i en roll som VD? ARC-Heatings svenska dotterbolag tillsammans med systerbolaget Svets Tech Sweden står inför expansion och söker dig som vill bli deras nya

Projektledare, med VD-ambitioner


ARC-Heating & Svets Tech har rikstäckande verksamhet med huvudkontor i Göteborg. Via sina 15 medarbetare uppgår bolagens omsättning till ca 90MSEK under 2022 med god lönsamhet. Bolagens beställare kan vara massaindustrin, pappersbruk i Norden, mekaniska verkstäder, rörföretag, samt kraftverk.

Vi söker dig som vill ta verksamheterna till nya nivåer. Din tjänst inleds som en projektledande funktion med fokus på försäljning, att lära känna medarbetare och leverantörer samt få insikt i de olika processerna. Så småningom kommer du slussas in i rollen som VD, vilket innebär det totala ansvaret för medarbetare, kunder och ekonomi. Utöver detta ansvarar du även för att utveckla strategier och processer för hållbar tillväxt och ökad lönsamhet. Du rapporterar till styrelsen.

Vem är du?

Du har en tydlig affärsinriktad profil och förstår hur du skapar tillväxt och vad som driver framgång i en verksamhet. Du är trygg i ditt ledarskap och drivs av att arbeta såväl operationellt som strategiskt. Du har en entreprenörsådra med organisatorisk förmåga och ett helikopterseende.

Din profil:

·       5–10 års ledarerfarenhet, troligen som arbetsledare, platschef, projektledare eller motsvarande

·       Erfarenhet från bygg, teknik eller industri.

·       Har du erfarenhet från värmebehandling och/-eller svetsning är det mycket meriterande

Du kommer arbeta i en varierad tjänst med mandat att driva verksamheten i den riktning som du, tillsammans med övrig ledning sätter upp. Vidare erbjuds du en marknadsmässig ersättning med möjlighet till incitamentprogram och bonusar, relaterade till verksamhetens resultat.

Låter detta som rätt möjlighet för dig?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV. I denna rekrytering samarbetar ARC-Heating AB & Svets Tech Sweden AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer