Arbetsledare El

Arbetsledare El

Stockholm

Är du arbetsledare inom el idag med några års erfarenhet? Vill du hamna på ett bolag där du får sitta med i ledningsgruppen och ha stor påverkan? Då kan Nordlund & Nyström El & Styr AB vara rätt för dig?

N&N El & Styr AB är ett helhet täckande företag inom El. De arbetar i dagsläget med både entreprenader och servicearbeten. Elinstallationsarbeten vid entreprenader är för oss ett viktigt åtagande, det är bl.a. där de känner att de får bidra till samhällets utveckling och välfärd då de är med och bygger om eller nytt avseende skolor och förskolor eller verksamhetslokaler.

Elservice har ett brett erbjudande, där de hjälper kunder från konsultation till färdig installation. De hjälper även till med elbilsladdning, belysningsprojekt samt solceller. De har även en mindre grupp som kör El i Styr installationer mot flera Styrföretag. N&N triggas extra av energibesparande åtgärder, men utför naturligtvis alla typer av el-installationer.

N&N är 23 anställda idag men sitter i samma lokaler som koncernmodern Södertälje Elektriska.

Företaget expanderar och söker nu en arbetsledare

Som arbetsledare kommer du arbeta mestadels mot företag och byggbranschen, om/nybyggnationer av skolor/kontor/lägenheter. Du kommer att ingå i företagets ledningsgrupp där de har veckovisa avstämningar kring hur de nyttjar företagets resurser på bästa sätt.

Krav

  • Minst några år som arbetsledare inom el
  •  Vi ser gärna att du tidigare arbetat som elektriker, minst 5 år
  • Svenska i tal och skrift
  • Körkort

Meriterande

  • Någon slags ledarskapsutbildning

Som person har du lätt för att fatta beslut och gillar att leda ett team. Du är lösningsorienterad och hjälpsam och drivs av goda resultat. Eftersom du kommer sitta med i företagets ledningsgrupp är det viktigt att du vågar komma med åsikter och inte är rädd för att komma med nya idéer.

Du erbjuds att komma till ett stabilt företag med bred och lång erfarenhet. N&N är ett familjärt bolag med mycket god sammanhållning, där alla hjälper och lär varandra. Här är det viktigt att man får vara med att påverka och tycka till och känna sig som en del i gänget. Nya idéer är mer än välkommet! Du kommer till ett företag där utvecklingsmöjligheterna är goda.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar N&N El & Styr med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Jenniefer Berg på jenniefer.berg@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer