Platschef

Platschef

Stockholm

Trivs du att arbeta som platschef och vill komma till ett familjärt företag med närhet till beslut? Vill du komma till en flexibel arbetsplats som värnar högt om sina anställda? Trivs du med att styra dina projekt och skötta dessa från start till mål. Då vill vi höra mer om dig. Läs vidare och ansök idag.
Platschef

Som Platschef kommer du att: Ha huvudansvar för dina projekt från start till mål, äga hela projektet helt enkelt. Du kommer att ansvara för budget, personal och tidplaner. Det innefattar även att delta i byggmöten, UE-möten, kontakter med kunder och beställare. Projekten innefattar Rot och nyproduktion och därmed får du arbeta väldigt varierande med ett flertal projekt mot en mängd spännande kunder.

För att lyckas i rollen har du:

·      Gedigen erfarenhet som platschef inom byggbranschen och är helt självgående i rollen.

·      B-körkort och svenska samt engelska i tal & skrift.

·      Meriterande om du har en utbildning inom bygg eller som ingenjör.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper där vi söker någon som jobbar över gränserna och stöttar upp sitt team vid behov. En kundorienterad person som har en stark entreprenörsanda. En äkta lagspelare med känsla för ledarskap.

Projektverkstaden erbjuder dig:

·      En platt organisation med närhet till beslut och ägarna arbetar väldigt verksamhetsnära.

·      Hög intern kompetens inom bygg.

·      6 veckors semester, möjlighet till tjänstebil och kollektivavtal.

·      BKMA certifierat företag.

·      Stabil orderingång med många spännande företag i sin kundstock.

I denna rekrytering samarbetar Projektverkstaden med Jobway Rekrytering. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar.Thiele@jobway.se eller 073–5811804. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Projektverkstaden: 
En byggentreprenör vars främsta mål är att vara en kvalificerad och kompetent projektsamordnare mot långsiktiga och återkommande kunder med verksamhet över hela Sverige. Projektverkstaden arbetar med en mängd spännande projekt inom Rot och nyproduktion.
Inkluderar vår personal i verksamhetens visioner samt helhetsbilden i varje projekt. Varje medarbetare att förstå sin unika roll och betydelsen av det egna arbetet. Ger personalen möjlighet att kunna påverka sin egen arbetssituation. Projektverkstaden har varit verksamma sedan 2011 och omsätter idag 114 miljoner. Vi är 20 anställda fördelat på tjänstemän och yrkesarbetare.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer