Uppdragsansvarig styr & övervakning

Uppdragsansvarig styr & övervakning

Har du erfarenhet som uppdragsansvarig inom styr & övervakning? Trivs du i en arbetsroll som innefattar nära kundrelationer och egen frihet? Är du uppdragsansvarig/uppdragsledare idag och längtar efter nya utmaningar inom styr & övervakning? Då vill vi höra mer om dig!

Uppdragsansvarig Styr och Övervakning

I tjänsten som uppdragsansvarig hos TEAM TSP arbetar du i huvudsak med specialiserad projektering av styr-och övervakning inom fastighetsdrift. Du leder både stora som små projekt som kräver högteknisk kompetens. Du ansvarar för samordningen mellan flera uppdrag parallellt. I projekten arbetar du nära uppdragsgivare från projekteringsmöte till slutresultat för att säkerställa att kunders specifika behov uppfylls. Du kommer ansvara för leverans av projekt med hjälp av handläggare och projektörer på avdelningen. Tillsammans med projektets ombud på avdelningen och med övriga uppdragsansvariga på avdelningen samordnar du som uppdragsansvarig tidplaner och resursbehov för dina projekt.

Hos TEAM TSP arbetar du tillsammans med 21 kompetenta konsulter för smarta byggnader inom styr och övervakning, tele och säkerhet samt fysisk säkerhet med att skräddarsy lösningar efter kundens önskemål om utförande och omfattning för valda tjänster.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Flera års erfarenhet som projektör och handläggare inom styr & övervakning
  • Hög teknisk kompetens inom fastighetsdrift
  • Svenska i tal och skrift 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du som person är tekniskt erfaren och projektdriven. Du gillar utmaningar och vill utvecklas såväl tekniskt som personligt. Är du också engagerad, nyfiken och kreativ med ett starkt driv och har du dessutom en skarp blick för helheter har du alla möjligheter till ett varierat och spännande arbete i en stimulerande miljö. Du har god branschkunskap och ett brinnande intresse av att lära dig mer.

Då företaget arbetar med säkerhetsklassade projekt är ett av kraven för anställning att du är svensk medborgare.

Team TSP erbjuder dig:

  • Specialiserade och utmanande uppdrag
  • Välmående företag med stabila kunder
  • Ett företag under tillväxt med låg personalomsättning 
  • Familjär och öppen företagskultur

I denna rekrytering samarbetar Team TSP med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se . Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget

Vi arbetar med specialistkompetens inom teknikområdena tele och säkerhet, fysisk säkerhet samt styr och övervakning, där vi skräddarsyr lösningar efter kundens önskemål om utförande och omfattning för valda tjänster.

Team TSP AB startades hösten 1987 av fyra personer med lång erfarenhet inom dessa specialistområden. I dag har företaget 21 anställda varav 9 är delägare och vi är därigenom till omfattningen ett av de största inom dessa områden.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer