Franchisetagare

Franchisetagare

Helsingborg

Är du en social och utåtriktad person som vill förvalta något eget? Har du tidigare varit med och drivit verksamhet inom fastfood och/eller restaurangbranschen? Då vill vi höra mer om dig, ansök idag!

I din roll som franchisetagare kommer du bygga upp, driva och styra din egen Pölsemannen-enhet från Välla Center i Helsingborg. Arbetet innebär stora utmaningar med möjlighet till goda förtjänster. Tillsammans med engagerade entreprenörer inom koncernen arbetar ni tillsammans mot gemensamma mål och utveckling.

Du kommer att arbeta med ett erfaret och utarbetat koncept där du med din affärsdrivna karaktär förvaltar enheten med alla typer av verksamhetsfrågor. Vid din sida har du en stark ägare som stöttning, oavsett om det rör verksamheten, utbildning eller ekonomiska frågor.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Tidigare erfarenhet inom relevant serviceverksamhet
  • Erfarenhet av ekonomi, budget och siffror
  • Vill bygga upp, driva och förvalta något eget.
  • Svenska i tal och skrift
  • Ingenting i belastningsregistret
  • Meriterande om du tidigare varit verksam inom fastfood och/eller restaurang tidigare

Vi tror att dina personliga egenskaper speglar verksamhet och ser därför att du som person är proaktiv, affärsdriven och serviceinriktad. Din förmåga av planering och tålmodighet värdesätts för att just din enhet skall bli självgående och lönsam.

Vi erbjuder dig:

  • Stöd och närvaro från koncernen
  • Arbeta med ett starkt och väletablerat varumärke på strategiska utvalda platser.
  • Möjligheten att driva och förvalta i egen regi

I denna rekrytering samarbetar Pölsemannen med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Lina Martinsson, lina.martinsson@jobway.se alt. Andrea Larsson andrea.larsson@jobway.se.Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

Pölsemannen AB är en fastfood kedja och startades i Malmö 1986. Konceptet från början var korvvagnar med danska pölser. Kedjan består idag av engagerade entreprenörer som arbetar tillsammans mot gemensamma mål och med visionen att bli världens bästa korvförsäljare. Vi har ett servicekontor i Malmö och försäljningsenheter över snart hela Sverige.

Pölsemannen köptes 1999/2000 upp av Danish Crown som är Europas största köttproducent. Vi har för närvarande 42 platser runtom i landet och vagnar utgör en mindre andel numera. Vi har ”shop in shop” konceptet och finns på bl a Bauhaus, Hornbach, på olika köpcentra. Vi har ett servicekontor i Malmö och 42 st försäljningsenheter runt om i landet.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer