Elektriker

Elektriker

Stockholm

Är du en elektriker som gillar att jobba varierat och har ett självgående arbetssätt? Gillar du kundkontakt samt har ett intresse för bild och ljus så är detta tjänsten för dig!

Funktionell musik & media söker nu en nyfiken och engagerad elektriker

Du kommer främst att innefatta elarbete i samband med installation och montering utav skärmlösningar till butiker/offentliga miljö. Vi söker dig som tillsammans med Funktionell Musik & Media vill fortsätta skapa oförglömliga upplevelser av varumärken för kommersiella miljöer runt om Sverige.

Din roll: Som behörig elektriker ingår du i ett team på 8 personer och utgår ifrån vårat kontor i Tyresö för att sedan åka runt i hela stor Stockholm/Sverige för olika typer av el och skärminstallationer samt andra typer av installationsjobb.

Om oss: Vi var först med att erbjuda en tjänst för licensierad och utvald bakgrundsmusik. Sedan dess har vi utvecklats och erbjuder nu ett komplett utbud av integrerade lösningar för de flesta branscher som behöver förstärka sina miljöer. Det kan vara i butiker, offentliga miljöer, hotell, restauranger och andra ställen där människor vistas.

krav:

  • B-körkort
  • Du är en ECY-certifierad elektriker och har exempelvis en bakgrund som installationselektriker eller serviceelektriker
  • Vi ser gärna att du innehar auktorisering som elinstallatör (AL-behörighet)
  • Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift
  • Intresse för bild och videoinstallationer
  • Självgående problemlösare

Vi ser det som meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet som av liknande roll och känner dig trygg i rollen

Vi lägger stort fokus på hur du är som person. Då det är en tjänst med daglig kundkontakt och mycket frihet under ansvar så ser vi dig som söker vara utåtriktad samt att du strävar efter att vara självgående i ditt arbete. Du bör vara flexibel för eventuellt längre arbetsdagar än 08–17.

I denna rekrytering samarbetar Funktionell musik & media med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Ludvig Grapengiesser på ludvig.grapengiesser@jobway.se. eller 073 027 99 22. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget

Sedan 1967 har vi, med musik som verktyg, skapat oförglömliga upplevelser av varumärken för kommersiella miljöer. Vi var först med att erbjuda en tjänst för licensierad och utvald bakgrundsmusik. Sedan dess har vi utvecklats och erbjuder nu ett komplett utbud av integrerade lösningar för de flesta branscher som behöver förstärka sina miljöer. Det kan vara i butiker, offentliga miljöer, hotell, restauranger och andra ställen där människor vistas.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer