Injusterare- VVS tekniker med fokus på ventilation

Injusterare- VVS tekniker med fokus på ventilation

Stockholm

Har du erfarenhet av injusteringar inom ventilation och letar du efter en ny utmaning i en roll som Ventilationstekniker? Vill du utveckla din kompentens samt vara delaktig i planeringsarbetet med en arbetsledande roll?

Värmex erbjuder en givande tjänst med ansvarsområden där du blir en arbetande arbetsledare och får ett ansvar för både projekt och utförande!

Värmex söker Injusterare- VVS tekniker med fokus på ventilation

I rollen som injusterare utför du injusteringar av alla förekommande ventilationssystem, samt felsökningar och utredningar. Visst servicearbete förekommer även.

Arbetet planeras i samråd med projektledare och övriga tekniker som ingår i gruppen. Tillsammans med en kollega utför man de praktiska uppgifterna och sköter dokumentation på plats samt rapportering av utfört arbete till ansvarig projektledare. Värmex erbjuder personlig certifiering inom OVK och injustering.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Utbildning inom VVS, fastighetsdrift eller optimering är meriterande
  • Dokumenterad erfarenhet av injusteringsarbeten med ventilationssystem
  • B körkort
  • Flytande i svenska, både tal och skrift är ett krav.

Vi erbjuder dig en roll:

  • På ett företag under tillväxt i en spännande och variationsrik arbetsroll
  • En omhändertagande arbetsgivare som värdesätter utveckling och gemenskap
  • Möjligheter till att på sikt bli ledare och driva verksamheten framåt samt utvecklande av yrkeskompetensen genom utbildningar

I denna rekrytering samarbetar Värmex med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Ludvig Grapengiesser, Ludvig.grapengiesser@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Värmex:

Värmex AB är specialister inom klimattekniska installationer och erbjuder tjänster åt företag som äger, bygger eller förvaltar fastigheter. Värmex är ett familjärt, kompetensrikt och stabilt bolag som värdesätter samarbete och ger möjlighet till utveckling. Värmex har sina kontor i Marievik i Stockholm samt på Tyresö. Företaget genomsyras av en stark lagkänsla och som medarbetare blir man en del i ett positivt och prestigelöst team med högt i tak som strävar efter mångfald på alla vis. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer