Anläggare

Anläggare

Stockholm

Är du en erfaren anläggare som är på jakt efter ett företag med stort entreprenörskap och god orderingång? Vill du arbeta med variationsrika projekt där du tillsammans med dina kollegor värdesätter att projekten uppfylls enligt bestämd tidsplan? Vill du på sikt utvecklas i din roll som anläggare? Då vill vi höra mer om dig, ansök idag!

Anläggare

I tjänsten som anläggare kommer du ha ett variationsrikt och omväxlande arbete på ett företag under tillväxt. Du kommer utföra olika typer av anläggningsprojekt vilket innefattar bland annat schakt- och dräneringsarbete, underhållsarbete, grundarbeten, tillgänglighetsanpassningar samt nyproduktion.

Då projekten varierar i dess storlek och form ser vi att du är van att arbeta brett i din roll som anläggare samt att du trivs i en arbetsmiljö med både stora och små projekt.

Du utgår hemifrån i din servicebil och projekten är förlagda över hela Stor-Stockholm.

För att lyckas i denna roll har du:

 • Ett par års erfarenhet som anläggare
 • Självgående och van att planera projekt
 • Yrkesbevis
 • God materialkännedom
 • Kunna läsa av ritningar och handlingar
 • B-körkort
 • Svenska i tal och skrift
 • Meriterande om du har certifikat inom arbete på väg, rörläggning och heta arbeten.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är en lagspelare av rang som vill utvecklas. Du är flexibel och förstår vikten av ansvarstagande för ett lyckat utfört arbete. Din förmåga av att arbeta i team som självständigt gör dig till en komplett anläggare med ett gott sinne för ödmjukhet och social kompetens.

Vi erbjuder dig:

 • Chans att växa internt inom bolaget
 • Bli en del av ett välmående bolag med god tillväxt
 • Löpande personalaktiviteter och goda förmåner

I denna rekrytering samarbetar MEMA Mark & Anläggning med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Niclas Gustavsson, niclas.gustavsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

MEMA Mark & Anläggning grundades 2004 och är en totalentreprenör inom mark- och anläggning med verksamhet över hela Stor-Stockholm. Oavsett vilket typ av projekt som skall genomföras har MEMA erfarenheten för en lyckad totalentreprenad med hjälp av kompetenta och kunniga tjänstemän och yrkesarbetare.

Bolaget är certifierat inom Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö i enlighet med Byggföretagens verksamhetsledningssystem BKMA. Det betyder att MEMA arbetar systematiskt och kontrolleras årligen i syfte att hela tiden förbättra verksamheten.

MEMA Mark & Anläggning omsätter ca 100 miljoner och sysselsätter totalt ca 35 medarbetare.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer