Glasmästare/Arbetsledare

Glasmästare/Arbetsledare

Stockholm

Är du en driven och professionell glasmästare som letar efter en ny utmaning? Hos Allas Glasmästeri får du frihet under ansvar, möjlighet att utveckla dina yrkeskunskaper samt en härlig gemenskap. Låter detta som något för dig? Passa på att söka redan idag!

Glasmästare/Arbetsledare

Hos oss får du en flexibel arbetsplats med varierande arbetsuppgifter. Vi är måna om vår personal och vill att alla ska utvecklas i sina roller.

Arbetsuppgifterna som glasmästare/arbetsledare kommer bestå av varierande uppgifter inom montage och glasning med fokus på inredningsglas samt montage av dörrar och partier. Även ansvar för beställning av t.ex duschlösningar och räcken. Du kommer driva egna projekt och ha ansvar för att hitta de bästa inredningslösningarna efter kundens behov.

För att passa i rollen ser vi att du är serviceorienterad och tycker om kundkontakt. Du är en problemlösare som kan ta egna initiativ och arbeta efter eget ansvar.

Krav:

  • Minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter så som:
  • Glasning, kvalificerad montering av glas samt inredningslösningar.
  • Yrkesbevis eller relevant utbildning inom glasmästeri
  • Erfarenhet av att driva projekt själv och ta hand om beställningar
  • Körkort
  • Svenska i tal och skrift

Som person ser vi gärna att du är en problemlösare som tar eget ansvar och kan ansvara och driva dina egna jobb från start till slut där du sätter kunden i fokus!

Om oss

”Experter på glas i Stockholm sedan 1944. Som experter på vårt område har vi hjälpt hundratals privatpersoner och företag genom åren. Vanliga beställare är allt från butiker som snabbt behöver nytt inredningsglas, aluminiumpartier och allt däremellan. För oss är din tid viktig. Men att vi tar oss tid för kund är minst lika viktigt. Därför strävar vi alltid efter att visa lite extra omtanke till kunder i allt arbete vi utför. Och när det kommer till utmaningar är vi alltid öppna för nya möjligheter att få visa vår kompetens. ”

Låter detta som rätt möjlighet för dig?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Allas Glasmästeri med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Pontus Högman, pontus.hogman@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert